czytałam u Sebka j.w. Czy to nie przypadkiem grzyb?
U mnie też nagle jakaś wypadła i szukając przyczyny trafiłam na tę stronę.
U mnie jest dokładnie to co tam opisali
Marzenka ten lód w miseczce jak krewetki wygląda Powiedz czy był efekt? we włoszech w knajpach były takie wodne wiatraki, które rozprowadzały takie mokre drobnokropelowe powietrze ale nie zwróciłam uwagi czy w okolicy teog wiatraka była postawiona własnei jakaś woda z lodem Pozdrawiam goooorąco
Witam w twoim pięknym ogrodzie mam przyjemność w nim bywać już od dwóch lat jest jednym z moich 4 ulubionych ogrodów.Jestem u ciebie codziennie ,ja dopiero swój ogród będe tworzyć niestety póki co to jeszcze trwa budowa.Mam pytanie do ciebie odnośnie donic z obi czy mogłabyś mi podać ich nazwę i wymiary będe bardzo wdzięczna a odnośnie tych hortensji mam je 2 sezon i faktycznie kwitną na jednorocznych pędach ja mam białą-piękniusia)
Gertruda cudna, a jak pachnie
Mam prośbę - wiem, że masz Alnwick-a, ja zamawiałam na wiosnę 2 krzaczki Alnwick Rose i mi wydaję sie , że każdy jest inny , czy moze sie mylę .Możesz zerknąć jak znajdziesz chwilkę ?