Elu, że ja no co TY, ja przeca grzeczna dziewucha jestem chcesz sadzonki stipy, bo wiesz mogę ci trochę oddać buziaki
dzisiaj świeciła na klonowej o tak, muszę ją w końcu uczesać
Wacław ja wykopuję, bo jakoś nie chce mi się jednak dokupywać co roku tych tulipków... kasowo to też po kieszeni daje, a tak mam kaskę na inne roślinki, a te mi się mnożą czas na to trzeba poświęcić, ale póki mogę to to robię pozdrawiam
cypel też zaczął wyglądać, za chwilę szał jeżówkowo, perowsko ożankowy
Jeszcze mi się chce no tak mi się podobają te tulipki, że jeszcze tak działam a Ty mi tu Asieńko o lenistwie nie mów, bo jak widzę, co wyprawiasz u siebie, to aż mnie czasami wszystko boli... buziak
mnożą się te cebulki, i bardzo mnie to cieszy bo więcej ich będzie wiosną kwitło kocurki lubią bardzo ogród i wylegiwanie tu widać jak im to pasuje buziaczki
Aga Ty w żadne mi kompleksy nie wpadaj, ja uwielbiam Twój ogród, u Ciebie to zawsze coś na rabatach się dzieje... masz bardzo klimatyczny ogród chcesz to mogę w kopciuszka się zamienić, tylko kiedy? buziaczki
rozchodnikowa zaczyna wyglądać
widać, że ta pogoda odpowiada carexowi Gold Band... w tamtym roku od suszy zasychały mu końcówki...
Dziękuję i miło mi że Ci się u mnie podoba. Fajnie się wypoczywa w altanie, ale od kilku dni jest taka inwazja komarów, że wieczorem nie da się posiedzieć.