Podpisuję się pod tym co Renia mówi
Aniu masz już kilka rabat zaplanowanych, w między czasie pewnie wyjdzie jeszcze 1000 problemów z tymi rabatami wiec pewnie na nudę nie będziesz narzekać.
Zobacz jak dziewczyny, które zaczynały od zera tworzą swoje ogrody np. Nawigatorka czy Kasia Siakowa. W jednym roku część rabat,w kolejnym planują następne i dopasowują do tego co już mają Najważniejsze to trzymać się się swojego stylu i wiedzieć mniej więcej co się podoba.
U mnie też powstała w tamtym roku ta długa rabata a teraz dopiero planuję kolejną część ogrodu.
Powiem tak ... masz już pewniaki czyli rabaty na froncie, brzozową, altanę, rabaty przy tarasie ... jak dla mnie to jest bardzo dużo ... ja skoncentrowałabym się na tym ... a już teraz, moim zdaniem, będzie z tym sporo roboty ... drzewa sa dostępne i w maju, czerwcu ... może Ci się do tego czasu coś rozjaśni
Na froncie. Az tyłu chyba Ania chciała nawiązać do tego. Tylko mi sie wydaje, ze tego będzie za dużo: Z przodu hortensje i taki sam układ z tyłu po obu stronach?
Nie lubią patelni to fakt niezaprzeczalny - przekonałam się o tym ubiegłego roku ... ale tak mi się jakoś nie widzi hortki z tyłu, raczej przed drzewem
No ale ja nie mam jeszcze doświadczenia ... podpytaj może hortensjady