Ania, o drzewach na przodzie piszesz, jakby ci się nie widziało, jakby to było na zasadzie: tak mi kazali. Jeśli tego nie czujesz, to zostaw. Zrób tył, to co ci sie podoba. Nie muszisz robić czegos na przekór sobie, bo tak wypada. Do pewnych decyzji długo się dojrzewa.
Mi kiedyś Danusia narysowała kilka kresek na rabacie. Wymieniła roślinki, jakimi miałam podsadzić rabatę. Na początku na te roślinki nie było mnie stać, posadziłam żurawki, stipę, jeżówki i teraz cięgle wracam do projektu Danusi, do tych jej kresek i jeszcze nadal nie dojrzałam. Są ważniejsze rabaty do zrobienia, poprawienia. Ale wiem, ze w końcu na tej rabacie będzie wszystko tak, jak Danusia mi narysowała. Wcześniej, czy później dorosnę do tej rabaty Jestem na dobrej drodze
Nie lubią patelni to fakt niezaprzeczalny - przekonałam się o tym ubiegłego roku ... ale tak mi się jakoś nie widzi hortki z tyłu, raczej przed drzewem
No ale ja nie mam jeszcze doświadczenia ... podpytaj może hortensjady
Ania, patrzę na ten obrazek i dochodzę do wniosku, ze te drzewa podsadzone sa chyba cisem?
Nie ma to dla ciebie znaczenia z wyjątkiem tego, jak ładnie cis się wkomponował w ten ogród
piszę tak bo już bardzo często zmieniałam tutaj zdanie i dopóki nie kupię drzew i wciąż piszę na tym forum czyli znów mogę zauroczyc sie czyms nowym to wolę napisać "podobno".
zobacz ustaliłam te graby powiedzmy tydzień temu z Twoją pomocą na plan frontu a dzisiaj oglądam u Bogdzi 15letnie serby i zastanawiam się czy nawet z tymi grabami nie zrobię lasu...
nic nie jest pewne, pewne by było gdyby Danusia zrobiła mi projekt ale niestety nie stać mnie na to..