Aniu, pisałam. Ale nie rób drugiej rabaty takiej samej. Nawiązanie, to kostki, np. dwie. Mogą być puste w środku i wypełnione chciejstwami. Polinka ci też wcześniej tak pisała
Np. Obwódka przy lawendzie będzie nawiązaniem
Mogą też być pełne kostki przy drzewach, ale po stronie, gdzie juz nie dasz hortensji, bo przecież marzą ci się jeszcze inne roślinki i je tam posadzisz pomiędzy.
Zobacz, u Polinki na jednej długiej rabacie jest podział na kilka części i jest wspólny element: Trawy. Ale każda część jest troszkę inna.
u polinki bardzo mi się podoba dlatego myslałam że dobrze bedzie jak hortki u mnie bylyby tym wspólnym mianownikiem..
a ta inspirka bardzo fajna tylko wiesz ja mam problem z tym co dalej, co obok a widzisz u mnie rabaty po 10m długie..
Powiem tak ... masz już pewniaki czyli rabaty na froncie, brzozową, altanę, rabaty przy tarasie ... jak dla mnie to jest bardzo dużo ... ja skoncentrowałabym się na tym ... a już teraz, moim zdaniem, będzie z tym sporo roboty ... drzewa sa dostępne i w maju, czerwcu ... może Ci się do tego czasu coś rozjaśni
brzozowej nie jestem pewna widziałaś przeprowadziłam ją w lewy róg i dumam a Ty miałaś fotki zrobić swojej?
czyli co, nie stresować się drzewami?luuubię Cię
Podpisuję się pod tym co Renia mówi
Aniu masz już kilka rabat zaplanowanych, w między czasie pewnie wyjdzie jeszcze 1000 problemów z tymi rabatami wiec pewnie na nudę nie będziesz narzekać.
Zobacz jak dziewczyny, które zaczynały od zera tworzą swoje ogrody np. Nawigatorka czy Kasia Siakowa. W jednym roku część rabat,w kolejnym planują następne i dopasowują do tego co już mają Najważniejsze to trzymać się się swojego stylu i wiedzieć mniej więcej co się podoba.
U mnie też powstała w tamtym roku ta długa rabata a teraz dopiero planuję kolejną część ogrodu.