Opatul albo zadołuj i przykryj gałęziami Schować do nieogrzewanego garażu tez możesz
Zyje i nawet sie nie kulam Czy w zwiazku z tymi zapowiadanymi mrozami ciemiernkki ktore mam w donicy na zew mam gdzies schowac czy opatulic ????
Wesołych Świąt wszystkim życzę!!! A to moja :
Wianki cudowne!
Wygooglalem o co chodzi i mam nadzieje, że dobrze Gosia - pięknie masz Co Ci Mikołaj przyniósł?
Aktywne święta Może kiedyś też będę takie obchodzić?
Śliczna, ale turkus już się znudził. Ostatni rok...a po jakimś czasie pewnie wrócę, bo szkoda bombek się pozbywać Buziaki!
Rodzina z czasem się wyedukuje i będzie się zachwycać Na giełdzie Hippeastrum (dzięki Sebek za przypomnienie ) były po 8 zł ale stwierdziłam że odpuszczę, bo to dla mnie 45 min samochodem w jedna stronę......
Hippeastrum to hit Stół wyglądał niesamowicie Swoje serwetki tez tak związałem, ale użyłem włóczki i gałązki świerka
Twoje słitki pod choinką
Jesteś jedyny i niepowtarzalny! Świetna tradycja gwiazdkowa
Sebek u mnie przez ostatnie 10 lat jedna Wigilia była na biało.....opracowania naukowe niedługo bedą na ten temat pisać Chyba muszę już trwale zapasy sztucznego śniegu kupić . Przygotuj ogród na nadchodzące mrozy
Sebuś dzięki temu że nikt Cię nie kopiuje Twój ogród jedyny w swoim rodzaju
Sebastian bo cała mąka u nas poszła na wypieki a u Ciebie na gwiazdki na trawniku
fotki czego ?