Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)
04:26, 29 kwi 2025
Ania no jeszcze mi się nie zdazylo, kiedyś musi być ten pierwszy raz
odsyłam to a potem będę się szarpać o zwrot pieniędzy. Przynajmniej nie będę na nie musiała patrzeć
I tak na zdjęciu nie wyglądają tak ordynarnie.
A tak powinny wyglądać . A Gosc się mnie pyta skąd wiem że tak miały wyglądać. Bo takie zdjęcia ma pan w ogłoszeniu że to pan sprzedaje???
Jakoś mało podobne, czy ja nagle oślepłam???
Asia część papryk posadziłam w igloo. Ale zauważyłam że te w gruncie wprawdzie połowę niższe ale zawiązują więcej owoców i lepiej sobie radzą. Zapylenie? Więcej pszczół? W igloo wybiegają na metr z hakiem zanim jakaś papryka się zawiąże…
Asia jaszczurek mnóstwo i tu i tam. Byle miały gdzie się schować. Tam 60 MB gabionowych koszy z kamieniem, raj
Ula chodzi o to żeby przykryć te ziemię żeby chwasty nie wygrały
słoneczniki są dobre radzą sobie z zachwaszczeniem bo to głodomory. Dynie podobnie a dodatkowo zacieniają glebę pod sobą. Jak już ruszą będzie dobrze 
Ziemniaków nigdy nie miałam prócz kilku krzaków, zobaczymy co to będzie
I tak na zdjęciu nie wyglądają tak ordynarnie.
A tak powinny wyglądać . A Gosc się mnie pyta skąd wiem że tak miały wyglądać. Bo takie zdjęcia ma pan w ogłoszeniu że to pan sprzedaje???
Jakoś mało podobne, czy ja nagle oślepłam???
Asia część papryk posadziłam w igloo. Ale zauważyłam że te w gruncie wprawdzie połowę niższe ale zawiązują więcej owoców i lepiej sobie radzą. Zapylenie? Więcej pszczół? W igloo wybiegają na metr z hakiem zanim jakaś papryka się zawiąże…
Asia jaszczurek mnóstwo i tu i tam. Byle miały gdzie się schować. Tam 60 MB gabionowych koszy z kamieniem, raj
Ula chodzi o to żeby przykryć te ziemię żeby chwasty nie wygrały
Ziemniaków nigdy nie miałam prócz kilku krzaków, zobaczymy co to będzie