Aniu cieplutko cie pozdrawiam i zazdraszczam bardzo zazdraszczam kolejnego spotkania
Iza oby nie do bylejakiego
mając w pamięci niebiański smak kawy ... jaką ten expres czynił ... ekspresem siem zenerwowałam ... uzaleznienia robią swoje jak zacznę być na Madżenkowym głodzie wsiądę do pociągu ... buźka
vanilla fresh
nie fochaj jeszcze czas na nie, u Madżenki wszystko jest wcześniej
przeczytałam to i się pogubiłam.... buksiki w kwadrat super, hortki za bukszpanami mniodzio poczytalam w linku asc o pająku i aż dreszcz mnie przeszedł... u mnie w tym roku masa różnych pajęczyn ale takiega gada na szczęście jeszcze nie widziałam.
7 hortensji, niby nic, ale wykopać, nowy dół w nowym miejscu, zasadzić i podlać róze przyciąć, podczepić do kratek, wywalić firletki, wyciąć pigwowiec w kostkę, przesadzić do róż przetaczniki i perovskie, stamtąd zabrać żurawki, lawendy i hosty i w nowe miejsca, zasadzić około 60 irysów, 10 rozchodników w nowe miejsce, miskant Ml i hakone, na rabatę gdzie buki i hakone, a stamtąd zabrać wszystkie szałwie, wykopać z rabaty rododendronowej hosty i dać do rabaty hortensjowej, trawy też i dać pod cyprysy nutkajskie, ale wcześniej tam trzeba usunąc szałwię omszoną i tak biegam!! a potem kolejny etap, bo azalie do przesadzenia i tak wkoło no może jakoś to będzie
a proszę Cię bardzo to palenisko z regulowanym rusztem i dodatkowym kociołkiem
Piękny wypielęgnowany ogród aż zazdraszczam troszku ile lat ma twój ogród?Tytuł wątku pasował by do mojego ugoru z którym próbuje walczyć
Gabik... mnie nawet 40 w cieniu by nie przeszkadzało by tam z Wami być i tee lasy hortek obejrzeć, żurawek gigantów i wszystkich innych śliczności..... Anula, jak Ty zwiedziesz i Twój ogród..to już nie mam słów... masz pięknie, jesteś sama cudowna jak twój ogród... jest bosko-niebiańsko-nieziemsko
Jak się cieszę, że za parę dni zobaczę to na własne oczy. Tylko, żeby nie było 40 stopni w cieniu.
O kurczaki, jak Ci hortusie porosly... Anetus - cudnie masz, no co tu gadac I jeszcze nawadnianie samoczynne U nas popiol i pieprz, podlewanie nie pomaga Milego dnia
Wszsytkie rabaty mnie zachwycają, ale najbardziej kofam trawkową (carexy zielone i brązowe)
a moje nie - focham się dlaczego?
limki przed tarasem
Tośka traweczki wyrywasz?
świene kolorystyczne zestawienie! i jakie już rozplenice mają u Ciebie szczoteczki