Marzen zrobię ale dopiero w pon.- dam znać u Ciebie.
Silvery kupowałam w tym samym miejscu co Ty tylko, że trochę póżniej. Od Jagody też mam sadzonki i jedne i drugie są takie same. U mnie rozchodzą się i szybko rosną. W poniedziałek wieczorem zrobię porównanie.
Zauważyłam to właśnie Jakby na kacu były non stop
Zauważyłam też, że na deszczówkę reagują jak po zastrzyku z adrenaliny
Szkoda, że tego deszczu tak mało... Trza z węża lać
Dwa ostatnie zdjęcia. Po lewej Ice Dance ewidentnie biało-zielona, intensywne kolory, po prawej Silver Sceptre o wiele jaśniejsza i ta zieleń to bardzo wyblakła
No właśnie taki był plan.tylko trawiaste skarpety miały tworzyc prostokąt nie kwadrat. Rosły tam limonkowe Milium Aureum (mialo nawiązywać do limonkowych hortek) i przez kilka miesięcy raczej sie spalały w słońcu niż rosły. teraz stawiłam na Beatlesy. One powinny się rozrosnąć choć na razie są tycie.
A pokaż gdzie i co dokładnie Ty planujesz bo chyba nie kojarzę.
A może zostawić te żywopłotki buksowe, które masz a dosadzić tylko trawy w takie prostokąty? Trawkę wybrać jakaś rozłogową, która szybko Ci się rozrośnie i ograniczyć ją np. ekobordem.
Tak sobie tylko głośno myślę bo zastanawiałam się u siebie nad czymś takim i w tamtym roku do niczego sensownego nie doszłam ale koncepcja gdzieś się tam tli