Dorysowałam tuję szmaragd, żeby zasłonić biały domek sąsiada, hortensje Limelight, pisałaś, że masz, to można je wkomponować.
Po lewej stronie jakieś dwa większe krzewy, jeden np Jaśminowiec wonny, kwitłby w czerwcu na biało i pachniał a drugi dereń sibirica variegata, jest duży i zasłoniłby kompostownik. Albo zamiast derenia pęcherznica?
O tym miejscu myślałam oczywiście nie będzie to taka długa rabata ale ze trzy hortensje powinny wejść + rodek na końcu
Albo dwie hortki po lewej i jedna po prawej str rodka, w nogach np śliwy Pissardi
Czas na róże najlepszy
Standardowa moja ukochana excelsa
a na rabatach przewaga różowych baronesse i żółtych lampionów, do tego gebruder grimm, solero i sunstar.
Ołłł Cały ogród mój rabata przy domu pod oknem ..tak koniecznie ..kiedyś..bo teraz to eM mówi ,nienormalna jesteś ? po co Ci tu kwiaty ? mało masz ? buhaha
Asik a te dwa balony na środku to też rabaty ? czy trawa? a reszta ciągi komunikacyjne ?
Dobra poprawki
Auto zazwyczaj parkujemy tak możliwe ,że kiedyś tuż przy bramie obok gospodarczego stanie garaż
Basen raczej musiałby stać bardziej na środku działki ..ciut niżej jabłonki
A cały tył na część warzywno owocową ? aż się o to prosi ..ale moja rabata Uuuuu chlip chlip
Ania wiedziałem że te , właśnie dzisiaj rano robiłem sprawdzenie obecności Orange M bo gdzieś powinna jeszcze być sadzonka, Great straciłem z oczu ale była na 100%.
Z Liberty będzie ciężko w tym roku bo przed miesiącem oddzieliłem dwie sadzonki już u nowych właścicieli . Liberty dostałem w stanie agonalnym do reanimacji z umową że kawałek do zwrotu