O jak miło, Sebek wszystkich bym się spodziewała ale nie Ciebie.
Miło mi bardzo.
Pierniczki robiłam pierwszy raz, wyszły trochę koślawe ale formy też robiłam sama a w tym dobra nie jestem.
Ważne że w smaku są pycha. Przyznaj się skubnąłeś jednego co?
A wiesz, że dobre uczynki w święta liczą się podwójnie? Czyli uszczesliwiajac parę osób to tak jakbyś kilkanaście ludzi szczęściem obdarowala Czy nie wydaje Ci się to mega szlachetne?
Kasiu, w domu turkus tylko w dodatkach Baza z beżu i brazie - ten zimny odcień idealnie się wpasował Próbowałem go też przy bieli i szarości, ale niezbyt mi się podobał...
Ale przyznam Ci się szczerze, że już mi się znudził Muszę sprawdzić jaki jest kolor roku 2016, bo przez tegoroczny róż 2 lata mam turkus - nie byliśmy gotowi emocjonalnie z Mamą na tamten kolor
Ale mnie naszło na te turkusy - zwłaszcza jak u Gosi zobaczyłam mieszkanko, i Sebek ma piekne dodatki w tym kolorze a że właśnie remontuje sypialnie to stwierdziłam że z mężusiem zafundujemy sobie wakacyjny klimacik w tym pokoju
Na razie kupiłam tapete która posłuży mi jako wytyczna - oczywiście ściana nie będzie nią cała wytapetowana - tylko 3 pasy i to z przerwami na turkusowym tle, reszta w beżu a dodatki srebrne