Cieszę się bardzo, że ogród przetrwał burzę bez uszczerbku. My przeżyliśmy burzę w górach i było strasznie ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Wiesz jak jakiś czas temu Paulonko podjęłaś decyzję o zmianach w twoim ogrodzie i o ujednoliceniu gatunków to nie pisałem nic ale miałam wątpliwości. Teraz widzę jaki te zmiany miały sens . Jest cudnie!!!
Widziałam też twoje wspomnienia z wyjazdu. Znów. Bieszczady i znów przejeżdżałas obok mnie i nie wpadłaś....
Ściskam cię mocno i życzę pokonania przeciwności, dasz radę
Ogród rzeczywiście wygląda jakby się urlopował Taki wypoczęty, dorodny, trochę spasiony Super.
Trawy wszystkie rozmiaru "G" jak gigant.
Nie pamiętam - te trawy to sadzone w tym roku? czy starszaki? 2 czy 3 latki Pytam o Red Barony i Ice Dance
A propos gracków w donicach.
Coraz częściej dochodzę do przekonania, że w donicach to tylko jednoroczne i kwitnące powinnam sadzić
wczoraj siedziałam i cieszyłam się jak dziecko obserwując cień jaki rzucał ten chudzierlok w idealnym miejscu na tarasie kiedy to poranna kawka ( napisałam wcześniej "poranna trawka" ale na szczęście zauważyłam ) nie będzie wymagała od razu rozsuwania rolet czy czegoś tam co tam bedzie