hmmmm o ile wcześniej powiadomienia 'padały na chwile' to teraz padły na amen od wczoraj od 21, jak czyam u wszystkich i tak jak pisze Iza nie ma możliwości ich ponownego odznaczenia. Strasznie ciężko poruszać się po forum...
Madżenko gracilimusy są fajne ale wysokie. Trzylatek sięga mi gdzieś do ramienia ale ładnie się przewiesza
Danusiu dzięki, widzisz ja pisałam że mi nie pasuje bo bałagan jest wewnąrz rabaty... Póki co przesadzanie klonu nie wchodzi w gre... muszę kombinować z tym co mam, mogę ewentualnie dokupić wiekszego stożka bukszpanowego i go posadzić w miejscu wskazanym I , a pozostałe stożki rozmieścić jakoś... one są różnego wzrostu... Strasznie mnie ta rabata denerwuje. Piszesz, że czym mniej gatunków na tej rabacie tym lepiej, ja to wiem... tylko czym i jak zagospodarować przestrzeń by nie bylo widać kory?
Sebek ja mam możliwość o której chcę ustawić Witek ustawił mi podwujne podlewanie o 19 i 6 ze względu na 'przepuszczalność' ziemi. Jako że 19 okazała się zdecydowanie za wcześnie, bo np po pracy nie zdążałam skosić trawnika przestawiliśmy na 22 i 4.30.
nawadnianie to luksus niesamowity
też się zasanawiam które hortki mni się najbardziej podobają... muszę zdecydowanie powiedzieć ze e o pełnych kwiatach. Nie lubię tych co się kładą... mam i lubię limki chyba 12. vanilla frais 5, mam ale nie przepadam za kyushu, jak mnie znerwi wymienie i w tym roku posadzilam kilka krzaków pinki whinki, narazie nie mam zdania o nich
Trzymam za słowo.. i wystarczy stać na nogach ... ja łomżingu strasznie żałuje, ale nie wyrobię czasowo... ale będzie łomżing w innym terminie Jeszcze się pojawię