Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:00, 19 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
booofska

to innocent lady... uwielbiam je... mam ich dużo ale upodobały sobie ten gatunek ślimaki... i zakwitła jedna... reszta wyżarta...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:59, 19 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Lilie i liliowce

booofska
Ogród Tosi 22:49, 19 lip 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

U mnie podlewanie to męska rzecz
Myślę, że kiedyś też do tego wrócę. ( z naciskiem na kiedyś)
ojjjj obawiam się że to kiedyś będzie wcześniej niż sądzisz też mam dwa kraniki i co ztego... jak zaczynałam podlewać o 19 to kończyłam ok 22... a teraz luksus i widzę, że moje rh odżyły
Miniaturowy ogródek 22:45, 19 lip 2013

Do góry
Na Danusi pytanie jest super odpowiedź. jak ulipany przeskwiną mus wyjechać na wakacje, wówczas zasychających liści nie widać, wraca się i ciach piękna rabata bez zasychaczy
pisałaś u mnie o nawadnianiu, macie już i trawnik i rabaty?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:35, 19 lip 2013

Do góry
echhhh pochwaliłam się za szybko, dokladnie tych samych nie mam, jutro zrobię dzisiaj mam akie

brzozy z pierwszej foty nie przeżyły ;P

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 19 lip 2013

Do góry
BOgda mam zaraz coś wkleję, te zdjęcia które wkleiłaś są z kwietnia/maja 2011
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:21, 19 lip 2013

Do góry
Tosia właśnie mnie to wkurza, że robią z ludzi balona. Akurat georgii mam u siebie pewnie ze 150szt i dokładnie wiem jak wygląda. Kobitka z ogrodniczego zadzwoniła do mnie że przywieźli, zajeżdżam i widze z daleka marmeladę na połowie placyku a na etykiecie georgia peach....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:15, 19 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a nie wziełam ich wcale ze sklepu. Na szczęście zamawiałam w swoimogrodniczym i kobika z ogrodniczego już reklamowała, maja przyjechać i od niej odebrać... a wiesz jak sie tłumaczyli... że to napewno georgia tylko u nich pod namiotem stała i sie nie wybarwiła
śmiałam się... chciała baba (ja) georgie to bach nakleili na donice i jest georgia nie wazne że cała reszta inna

Ania to tak jak ja pierwsze żurawki kupowałam
miały być Berry Smoothie - nie wiedziałam jak wygląda, nie przyszło mi do głowy sprawdzić w necie
pomyślałam berry to berry, jedna rodzina i wzięłam BlackBerry Jam -ciemne jak liście buraków
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:10, 19 lip 2013

Do góry
Wlazłam ja sobie teraz na początek Twojego wątku i sobie popatrzyłąm na te fotki:

ana_art napisał(a)

od strony sąsiada i tarasu

a teraz jakie są zmiany!!!masz fotki tych samych miejsc?to dopiero metamorfoza!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:07, 19 lip 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
No fakt sadzonki jak ta lala. Ja sie tylko zastanawiam nad tymi cenami.... to jakis obłęd żeby płacić za nie 12 zeta....
masz rację! byc może dlatego, że zrobiła się na nie 'moda' Pamiętasz w tamym roku wiosną kupowałam georgie u Szmita normalnie po 8zl, a od lata wszędzie były już po 12zł...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:04, 19 lip 2013

Do góry
Wczoraj ciełam kulki i stwierdzilam że mus przerobić rabatę
było tak (w trakcie cięcia)

a jest tak

przesadziłam jedną dużą kulkę i z żurawek wyciągnełam malutką (bo ją całą zasłoniły) i dałam do reszty. Niestety jeszcze nie ciachnełam bo jak byłam w trakcie sadzenia to luneło i kończyłam na 4 razy co wyszłam i machnełam to znowu padało. Nowe kamyczki myłam w deszczu ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:53, 19 lip 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana a tak zapytam u kogo te żurawki kupowalaś???
u siebie w Łomży zamówiłam NIE KUPIŁAM ! fakt głupio mi było ale kobitka z ogrodniczego powiedział, że nie ma problemu i brać nie muszę, miała je reklamować. Ale powiem szczerze jak stały wszystkie razem to robily niezłe wrażenie bo sadzonki ogromne
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 19 lip 2013

Do góry
bociek napisał(a)
O kurcze, to niezle... Profesjonalizm nie ma co Bedziesz reklamowac? Marmoladka sliczna jest
a nie wziełam ich wcale ze sklepu. Na szczęście zamawiałam w swoimogrodniczym i kobika z ogrodniczego już reklamowała, maja przyjechać i od niej odebrać... a wiesz jak sie tłumaczyli... że to napewno georgia tylko u nich pod namiotem stała i sie nie wybarwiła
śmiałam się... chciała baba (ja) georgie to bach nakleili na donice i jest georgia nie wazne że cała reszta inna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:46, 19 lip 2013

Do góry
martaibartek napisał(a)
Aniu jestem zachwycona twoim ogrodem! Cudowne nasadzenia- tylko do pozazdroszczenia
Będę u ciebie częstym gościem

Marmoladki bardzo okazałe- jak można zapytać to w jakiej cenie tak duża doniczka?

DZiękuję, brdzo to miłe gdy ktoś docenia moją pracę
żurawki normalnie w ogrodniczym maja cenę 12zł, przy zakupie 120 miałam zaplacić 9,5. Fakt że sadzonka bardzo ładna, naprawdę nie widziałam chyba u nas takich dorodnych żurawek...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:42, 19 lip 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Siemka

Ale u Pani cudnie. Sasiadka zdrowa?

Co potem robisz z ta lawenda? Do szafy? Zbior jak na Prowansji, ale za to Pomocnik ma takie ogniki w oczach jak jego Mama Oddalas wszystkim te iskierki z oczu sprawiedliwie

Pozdrawiam Anuska
hihihi zdrowa, chociaż naindyczona
Nie wiem co będę robiła z lawendą to mój pierwszy raz (jakkolwiek o brzmi) nie wiem czy mi wyjdzie, a jak wyjdzie to pewnie zamknę szczelnie i zimą będe się upajać
Jasiek na pytanie po kim ma oczy mówi 'po tacie'... a M ma szaro-zielone oczy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 19 lip 2013

Do góry
zdjęcie z ogrodniczego.
Mieli mi przywieźć 120szt georgi peach przywieźli 120 marmelad z etykietą georgia peach... gdybym jej nie znała pewnie bym wzieła i byłabym przekonana że mam georgie peach
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:35, 19 lip 2013

Do góry
Bogda napisał(a)
gdzie kupiłaś te georgie?dasz namiar?jakieś fajne ceny dali?szukam coś taniego i nic na moją kieszeń
nie kupiłam bo to nie georgia a marmelada a z nią doświadczeń nie mam. Zależało mi na widocznej plamie a marmelada jakas taka nijaka mi się wydaje Zamówiłam w lokalnym ogrodniczym, zaraz wkleje fotę u siebie. Kobitka zareklamowała u dostawcy i mają je zabrać....
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:28, 19 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Sylwia pokaż zdjecia rabaty słonecznej z żurawką marmelade
Zamówiłam w ogrodniczym 120 georgi peach pod biuro i dzisiaj przywieźli dla mnie marmelade z naklejkami na donicy georgii Wziązku z tym, że to nie ta co chciałam nie muszę brać a kobitka złożyła reklamację, ale tak kminie, a może będzie dobra... mam bardzo słoneczne rabaty puż przy budynku
gdzie kupiłaś te georgie?dasz namiar?jakieś fajne ceny dali?szukam coś taniego i nic na moją kieszeń
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:19, 19 lip 2013

Do góry
Sylwia pokaż zdjecia rabaty słonecznej z żurawką marmelade
Zamówiłam w ogrodniczym 120 georgi peach pod biuro i dzisiaj przywieźli dla mnie marmelade z naklejkami na donicy georgii Wziązku z tym, że to nie ta co chciałam nie muszę brać a kobitka złożyła reklamację, ale tak kminie, a może będzie dobra... mam bardzo słoneczne rabaty puż przy budynku
Mój mały raj na ziemi :) 20:43, 19 lip 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)

Ana ,
foty markizy wcześniej
chyba, że chcesz zobaczyć "na żywo" to zapraszam !!!
kochana widziałam chodziło mi o to że jestem ciekawa gdzie, jak i za ile
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies