konwalniki w takiej masie rzeczywiście robią efekt- będę swoje dzielić czy żacy już mają wolne?
wex no do mnie przyjedź... jak sie rozpędzisz to i u mnie ogarniesz
Też mi się wydawało, że one nie są połączone... Sebek.... chyba nie obrywałeś każdej jednej kuleczki z łańcucha???
Gdzie by to nie było, to zdjęcie bardzo fajne. Wygląda jak rozsypane bombki.
Patrzę na to zdjęcie kolejny raz i cały czas wydaje mi się, że kulki nie są połączone. Ale wtedy raczej by spadły... Kulki wyglądają jak szklane bombki, ale to chyba też złudzenie...
Mam nosa! Fugi ułatwiły zadanie
no uśmiałam się z tego tekstu!
Sebek super wrazliwy facet z Ciebie. Nie zmieniaj się.
Kwiatków widzę przybyło Ci w domu Pięknie jest )
Jeśli chodzi o sprzątanie to jutro będę przywracać podłodze w kuchni białe fugi i jaśniutki kolor
Mi bardziej chodziło o skrót z Twojego wątku.......ale DZIĘKI Hehehe A jaka to wycieczka?
Jeszcze ten tydzień na forum będzie świąteczny, a potem to już tylko będziemy czekać na wiosnę
Nie wiem jak Wy, ale ja myślę sobie, styczeń zleci szybko, a w lutym to już czasem się kwiatki stawia w ogrodzie Więc jestem dobrej myśli o rychłym nadejściu wiosny. A może zimy wcale nie będzie? - czego szczególnie sobie życzę, bo wiem że są sympatycy zimy też. Nie będę odbierać tej przyjemności. Jak dla mnie zima może nie istnieć.
Przez chwile mi przemkneło, kurcze tyle mnie nie bylo, ze Siakowa juz do porodu się szykuje.