Tess jeśli pozytywnie to zazdrość
Co do stipy to miałam w tamtym roku 4 szuki 3 nie przeżyły, 1 zaczeła wypuszczać kilka listeczków ale wkurzała mnie wyciapałam. Wiem jednak, że u niektórych zimują np u Myszorka nawe się wysiewa
musicie mi wybaczyć ale nowych lejących fot nie mam, bo u mnie działa czujnik deszczu i nie podlewa raz M się bawił sterownikiem i wymuszał lanie ale ja natchnienia na zdjęcia nie miałam
Aniu właśnie mnie Twoja rabata olśniła.....szczególnie miejsce z bonzajem cisowym......... wiem juz jak zaplanuję moją rabatę frontową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
Dziękuję za zdjęcia z ............ lotu ptaka ...
Aniu w ubiegłym roku tak mialam... Jedne kwiatki już lrzekwitły, nowe wypuszczała... Cięlam każdy kwiatek oddzielnie, tylko przekwitłe....
Moja druga odmiana (ta którą uważam za brzydszą) dopiero w pełnym rozkiwcie.
ale perfekcyjne i gdybyś nie powiedziała, że to lawenda to ... bym nie zgadla. U mnie część lawendy jeszcze ładna inne brzydkie jak myślisz ciąć po całości?
No to masz u mnie wielkiego plusa Mnie się udało zrobić krótką rundkę po lesie tylko, ale po wczorajszym całodniowym deszczu strasznie grząsko, więc się nie najeździłam
Brakuje mi aktywności z zeszłego tygodnia. Dobrze, że w ogrodzie trochę popracowałam, a to też niezła gimnastyka dla ciała
o to pracowitą niedzielę miałaś Wyobraź sobie, że przez Towoje opowiadanie o ostaniej podróźy odkurzyłam rower i byliśmy na 1,5godzinnej wycieczce po okolicy
Katarzyno przez Twoje opowieści ciastowe ukręciłam dzisiaj biszkopa z galaretką i borówkami do tego na wierzch bita śmietana
Przez Anitki opowieści o Dani i rowerach odpajęczyłam mojego grata i pojechaliśmy na 1,5 godzinną przejażdżkę....