A to nie jest ta drobniejsza bergenia? Jeśli tylko masz nadwyżkę to ja jestem oczywiście chętna
W takim razie czekamy na podsumowanie jesienią Na pewno wtedy będzie już co pokazać
Obejrzałam z przyjemnością Suuuper zmiany Piękne masz wrzosowisko ... zobaczymy czy mi się uda z wrzosami bo, wbrew pozorom, to bardzo wymagające rośliny A twoja rabata hortensjowa latem wygląda bajecznie
Pij 3x dziennie po lyzeczce na szklanke
Bylismy po kompost,jak wstalam i zobaczylam cala okolice biala to zalamka i stwierdzilam,ze i tak z ogrodkowania nici to podskoczymy,bylismy tez na wystawie Farma ale tam kicha dla rolikow sprzet
Na nasz samochod naladowalismy prawie tone na ok 63zl,przykrylismy lekko napelnionymi workami.Nastepnym razem mozemy jechac razem z Twoja przyczepka to bedziesz miala dla siebie,oplaca sie samemu workowac czy luzem brac bo o 1/3 taniej.bralismy spod wiaty to byl suchy i lzejszy
Uśmiecham się jak czytam tego posta, i choć samą mnie wczorajszy śnieg zaskoczył to myślę sobie że skutkiem tych nienormalnych zjawisk pogodowych dziwimy się opadami śniegu w połowie lutego....ha, ha, ha.
Pędzę do Reni oglądać podsumowanie.....
Twój ogród w śnieżnej odsłonie piękny Bożenko
A na róże się przecież wybieramy w czerwcu....może będzie tam tak jak w tym filmiku....
Reniu byłam juz zanim tu zajrzałam . Wszystkim poczatkujacym ogrodnikom polecam zajrzenie do Twojego wątku i zobaczenie ile można własnymi rękami zrobic przez rok . Zaczac od str753 (chyba).Ja sie zachwyciłam.