Aniu muszę już intensywnie zacząć myśleć i mieć gotowy plan, bo mam jeszcze do zrobienia drugi pas zieleni w developerce i zostawiamy sobie jeden segment na biuro, a tam jest też 120 m2 ogródka, mało, ale coś fajnie bym tam chciała zrobić
Wiosna i lato zapowiadają się pracowicie Żeby tylko te stawy przestały boleć na tyle, żebym mogła popracować
Sylwia ja jak już raz wyszłam z domu to zaraz kilka spraw na podwórku załatwiłam
Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają
Masz rację bardzo kocham mojego synka i uwielbiam jak mogę mu sprawić przyjemność
Masz rację, trafnie to ujęłaś
Jak tu zabronić dziecku buszować w śniegu, tak mało teraz takich szaleństw, nie wiadomo czy jeszcze śnieg w tym roku będzie.
Edytko w nocy znowu napadało i jest jeszcze więcej śniegu
Cieszę się, że Ci się zdjęcia podobają, taki ogród ma swój urok
Moje psy szczęśliwe na śniegu, ale po szaleństwie chętnie się grzeją w ciepełku. Dakuś sierotka na gwiazdkę dostał wypasiony cieplutki kojec z cieplutkim kocykiem, uwielbia w nim leżeć, a pomyśleć, że w ubiegłym roku w mrozie spał na ziemi Ten pies jest niesamowity za wszystko potrafi podziękować.
Kubuś już lepiej się czuje, wczoraj miał tyle radości z zabawy na śniegu, dobrze, że sprawiłam mu tą przyjemność i pozwoliłam wyjść