Red baron zagości pod lilakami w warzywniku. On się rozrasta, a lilaki wypuszczają też odrosty. Ciekawe która którą roślinę zdominuje
Zaczęłam sadzenie
Cześć Wiola
Ja pamiętam, że jak Ty kupiłaś te krzaczki to ja w tym samym czasie kupiłam gotowe uformowane kule cisowe płacąc za nie słono. Ty masz teraz zgrabne kulki, a mnie po zimie dwie z tych gotowych kulek nie przeżyły. Lepiej na tym wyszłaś
Ja bym dała od razu 2 m od tujek, bo i one i Memory urosną a tuje nie lubią ,gdy coś ich dotyka ,zaslania a Memory po deszczu lubi się rozkładać jeszcze na boki..
Bzyki jakiś zjazd mają tyle ich naraz.
U mnie bonici kwitną, ale powoli się to wszystko rozwija. Pierwsze kwitniecie dosyć ładne później przyszedł deszcz.
Może ciepły wrzesień jeszcze coś pokaże.
Aniu a gdzie ma rosnąć wszystko jak nie u Ciebie dobry klimat i dobra ręką.
To wszystko sprzyja.
sprawdziłem to więc:
ciśnienie w instalacji: 3,5bara
wydajność 1200l/h
mam też kolejne pytanie. Całą instalację zaworów itd chciałbym umieścić w domku narzędziowym bo tam będę miał źródło wody i czy cała instalacja musi być pod ziemią w tych studzienkach czy może wisieć na ścianie ok 30cm nad ziemią?? załączam lepsze zdjęcie
Ależ proszę, pokazałam twój ogród jak widziałam.
I ja wam dziękuję za ten wspólny niedzielny czas, który zostanie w pamięci. Cieszę się,ze nie tylko piękny ogród zobaczyłam na żywo ale i poznałam wspaniałych ludzi
Nasze drzwi dla was są zawsze otwarte
Przytulam, pozdrawiam
Karola wydaje mi sie że ona może nie przezimować , nie chcę Cię straszyć. Ona jest chyba podobna do Amistat, nie wiem czy to nie jest love and wisches podobna jest do niej.Mam taką samą ale oczywiście w sklepie nie była podana odmiana ale dopiero w tym roku więc nie wiem jak z zimowaniem. Ale jest piekna. Karola podziwiam Cię za całokształt