To prawda przeszedł poważną metamorfozę ... ale mam nadzieję, że w tym sezonie dokończę dzieła i już w przyszłym będę go tylko pielęgnować i podziwiać
Dziękuję Karolu
Hi hi ... aż tak dobrze nie jest ... ale eM ostatnio przespał się z tematem a od wczoraj zadaje pytania na temat ścianki wodnej ... ma mnóstwo pytań a ja nie umiem mu na wszystkie odpowiedzieć ... jak tylko Ola wróci z Krakowa to będę ją męczyć W niedziele mam spotkanie z murarzem
Cieszę się, że pomysł Ci się spodobał i miło mi bardzo słyszeć tyle komplementów ... aż nie wierzę, ze to o moim ogrodzie i ... o mnie też ... konsekwencja, tempo, pracowitość ... wow to o mnie?
Na pewno zajrzę do Ciebie na podsumowanie ... ale chyba już jutro
Buziaki
Właśnie patrzę przez okno i można się popłakać na widok 5cm puchu śnieżnego na trawniku ... dlatego już szybko kieruję wzrok na moje wiosenno-letnie zdjęcia Cieszę się, ze czujesz się tu dobrze Dzięki Asiu
Ewuniu czy Ty aby nie przesadzasz ... ja naprawdę niewiele jeszcze umiem ... wyobraź sobie, że dopiero tej wiosny zakwitną u mnie pierwsze cebulowe (jeśli zakwitną?) Ale dziękuję ci za miłe slowa
Wgłębnik wymaga jeszcze sporo pracy i nakładów finansowych ale faktycznia zapowiada się dobrze Trawnika nie ma co zazdrościć, młodziutki zazwyczaj ładnie wygląda ... największe wyzwanie przede mną aby utrzymać go w takiej kondycji w tym sezonie Dziękuję, że zaglądasz