Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:03, 22 paź 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Coś rzeczywiście Cię ta jesień omija
Takie jarzmianki chodzą za mną, w przyszłym roku kupię, a na razie mam od Malkul i kupiłam sobie jeszcze odmianę Variegata.

a ja mam dokąłdnie taki kolor jak KAsia
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:33, 22 paź 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A teraz nie widziałam
Piękne jarzmianki ma malkul ... ja też mam jarzmianki na innej rabacie ... wlasnie z naparstnicami, które dostałam od Krys ale nie zdążyły zakwitnąć Jarzmianki kwitly mało ... chociaż jeszcze teraz jakieś pojedyncze kwiaty widziałam ... żeby był efekt musiałabym naprawdę gęsto je posadzić

Tak dziś Kasia dała taką fotkę ze swoimi różowymi.
Jarzmianki Malkulkowe będą i u mnie bo we wrześniu dostałam od niej trochę sadzonek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:25, 22 paź 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Widziałaś jakie jarzmianki u Siakowej dalej ładne?

Ja dziś się kręciłam koło swojej naparstnicy, matko tam jest setki maleńkich siewek!

A teraz nie widziałam
Piękne jarzmianki ma malkul ... ja też mam jarzmianki na innej rabacie ... wlasnie z naparstnicami, które dostałam od Krys ale nie zdążyły zakwitnąć Jarzmianki kwitly mało ... chociaż jeszcze teraz jakieś pojedyncze kwiaty widziałam ... żeby był efekt musiałabym naprawdę gęsto je posadzić
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 20:56, 22 paź 2015

Do góry
Coś rzeczywiście Cię ta jesień omija
Takie jarzmianki chodzą za mną, w przyszłym roku kupię, a na razie mam od Malkul i kupiłam sobie jeszcze odmianę Variegata.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:56, 22 paź 2015

Do góry
malkul napisał(a)

starama się Iwonko

Wszyscy cię wspierają, dasz radę
mnie dziś złamał się ząb, 7, tez nie dobrze,ale niech ratują, nawet kości nie jadłam, no bo wtedy rozumiem..
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:48, 22 paź 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Trzymaj się Gosiu

starama się Iwonko
Ja i mój ogródek, a może ogród 14:45, 22 paź 2015

Do góry
malkul napisał(a)

ja używam też granulowanego do ozdobnych bo taki z obory to mam tylko jesienią i daje go do szklarni i warzyw i pod owocowe drzewka.

India napisał(a)
moi rodzice na wiosne do warzyw dawali taki granulowany, super im wyrosło wszystko

Flower1 napisał(a)
o widze ze temat obornik ,uzywam zlezalego krowiego do wszystkiego super polecam !
to jak wszyscy tak chwala to warte zakupu no i stosowania
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:35, 22 paź 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)

tak naprawdę, to ja też z planem muszę, tak na co dzień. Chociaż mam dużo włosów. Ale karteczki ze mną nie dają rady- gubię. Ustawiam, sobie budziki w telefonie i jak zadzwoni to od razu robię, to co maiłam zapisane

ja mam na biurku a zasiadam tam codziennie bo taka mam pracę że mus w komputer
Mały ogród Kasi 14:34, 22 paź 2015

Do góry
przepiekny avatarek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:33, 22 paź 2015

Do góry
butterfly napisał(a)

Hmmm, ja tak dumałam 2 tygodnie, i co ? wczoraj setkę krokusów kliknęłam...
Dobrze, ze to drobnica i szybko sie sadzi

tak bo to w kupce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:33, 22 paź 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Koko - jestem w szoku! Dopiero pytałaś o odmiany tulipanów, a już masz posadzoną hurtownię! Niech wiosna szybko nadejdzie

ja będę w szoku jak wisoną to zakwitnie oko mi sie do aparatu przyklei
Ja i mój ogródek, a może ogród 14:32, 22 paź 2015

Do góry
malkul napisał(a)

ja używam też granulowanego do ozdobnych bo taki z obory to mam tylko jesienią i daje go do szklarni i warzyw i pod owocowe drzewka.
ja nie mam przynajmniej na razie szklarni i warzyw, więc sie zaopatrzę w granulacik i styknie - może jak się wyniosę na wioskę to wtedy uda mi się zdobyć taki z obory, bo u nas o dziwo, ale są krowy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:32, 22 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Małgosiu już oczami wyobraźni widzę tulipany wiosna u Ciebie, WOW!!!

Ps. Czy meble zostawiasz na zime na tarasie czy chowasz?

zostawiamy saute na tarasie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 22 paź 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Tatuaz odnotowany! Szalejemy kolezanko widzę
Koszyki. w szoku jestem gdzie Ty to zmieściłaś? No i ogromn pracy wielki
Ogrod jesienny, piekny.

tak szalejemy
aktualnie po scianch chodzę
istne szaleństwo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 22 paź 2015

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ilość cebul hurtowa, ale przynajmniej będzie efekt WOW A ja goopia zaczynałam od 50szt. na jednej rabacie, na próbę, żeby sprawdzić, czy będzie mi się podobało Oczywiście, teraz dosadzam co roku, ale do 1500 to mi dużo brakuje

pomyslałam: jak szaleć to szaleć
Ja i mój ogródek, a może ogród 14:30, 22 paź 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
ja mysle nawet o granulowanym, mało miejsca, nie smierdzi, a działa tak samo

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:29, 22 paź 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

czy plan nasadzeń cebulowych też zrobiłaś?

wiesz u mnei bez planu ani rusz. od wiosny palnowałam szukałam i rozpisywałam , potem ubłagałam Magnolię aby rzuciła okiem i dograłyśmy wspólnie szczegóły. i plan był.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:28, 22 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
czasami jak bardzo ktoś sie czegos boi to lepiej żeby najpierw bardzo pobolało bo wtedy ten strach znika a pojawia sie chęć jak najsybszego usuniecia bólu

dokładnei. to samo tłumacze mojemu synkowi ktory boi się dentysty ze lepiej zaszyc dziurkę póki mała bo potem czesto dochodzi do takiego bołu jak amusia ma teraz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:27, 22 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Gosiu mam pytanie - te różowe jezówki które masz przed obiedką - w jakim rostawie rosną u Ciebie?i ile głębokości rabaty zajmuje obiedka a ile jezówka?

a i jeszcze jakbys rozstaw kłosownicy znała to byłoby super

na razie to wiem że obiedka i jarzmianka sadzoan co ok 40cm. gdzies znalazłam że kłosownica Brachypodium sylvaticum - 3 sz./m2 ale to chyab wg mnie za gęsto
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:24, 22 paź 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Ja tam wolę zakopywać koszyki niż męczyć się z sadzarką
Koszyki to czysta przyjemność

w sumie tak oby się jeszcze sprawdziały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies