Alez się uśmiałam z pazurów rzecz jasna. Nie wiem czy nie szkoda wydanej kasy na te mohitową marynareczkę bo u nas temperatura jak u ciebie... Szerokiej drogi Wam życzę . Jak tak czytam wasze wypowiedzi to zastanawiam się czy przyjechać do Danusi bom taka nie ogarnięta z polamanymi pazurami wstyd normalnie
Od dawan podglądam Twój ogro Aniu i nie będę oryginalna, mówiąc że mnie oczarował
Róże, piękne żurawy, trawy, wcześniej łany tulipanów. Jest pięknie i masz być z czego dumna
Mam do Ciebie pytanie odnośnie zdjęcia powyżej. Kulę, która wygląda tutaj cudnie z obydwu stron otulają trawy. Mam takie same. Jak widzę twoje także mają cześć suchych już źdźbeł (rany co za słowo! ).Czy to normalne u tego typa ??
O widzisz co znaczy doświadczenie.
Ja pomyślałam moży by tam 4 hortkę dołożyć bo jakoś pusto. Zresztą jak patrzę na Wasze ogrody to u mnie wszędzie wydaje mi się pustawo
Aniu,
róża to taka miniaturka z marketu, tak wszyscy szalejecie, że postanowiłam taką chociaż postawić
zdjęcie citroneli postaram się zrobić rano, zamówiłam na Florini.pl są dosyć dorodne, przy roślinach mają też zdjęcia roślin do wysyłki
Miłorząb Pendula - nie wysoki, jakieś 160cm max, wyższego nie mogłam wpakować do auta