oj tak, aby tylko rosły!
bo jak nie to ja siebie znam..dola złapę i nic już w ogrodzie nie zrobię..
to tak jak z zakupami ciuchów, jak w pierwszej przymierzalni się wku...to juz mogę do domu wracać i wino pić
no wiesz Justyna ty nie nadążasz??
tyły idą spokojniej bo Iwonka mi gdzieś uciekła to na front było 8 wersji to był dopiero szał
edit; też polecasz Gospel?
no najpierw zobaczę czy rosnąć będą chciały u mnie ale dosadziłam już im szałwię, czyścca wełnistego, lawendę, naparstnicę, irysy, trzcinnika Overdam,
dzwonki, przetaczniki i ... już nie pamiętam co jeszcze...
W tym roku dalsze prace Bo jeszcze 3 szt New Dawn do posadzenia
Oby nam tylko rosły, to mieniać się będziemy wciąż
Iwona jestem u ciebie non stop, boję sie wtrącać ale czasem choć cokolwiek napiszę żebyś mnie widziała
uwielbiam wątki z planowaniem
u mnie też planujemy ognisko i właśnie jak zdecyduję sie na zagajnik po lewo to chyba po prawo nie zrobię jednak tej cienistej rabaty tylko właśnie zostawie na ognicho
wszystkie na jednej różance?ale szał też będzie
i co do tego?trawy i jakie byliny?
no to od czerwca co drugi dzień jesteśmy u mnie na kawie i co drugi u ciebie
oj tak, dla mnie też wazne jest żeby bo ponurej zimie cosik tam zielonego zawsze bylo widać..
z niskich traw planuje jeszcze seslerie a ze średnich śmiałki i drżączki
naprawdę? no to super bedziemy się wymieniały pięknymi fotkami
jak tylko róże pokochają moj ogród tak jak ja je to nazwę zmienię narazie to tylko moje wizje i nadzieje
podobają mi się trzcinniki bo na tej stronie Twojej jest ich fotka z różami a poza tym szybko ruszają i szybko się rozrastają, ja tak myslę z 5szt kupić.
dziewczyna sama murki stawiała czy jej em?bo u mnie em nic takiego nie zrobi
tak tak tak o to mi właśnie chodzi tylko bardziej pasowałaby mi chyba wyższa ciemniejsza...no ale jak nie ma...
wyszło mi 14szt na różance prawie 6x8m to mam jeszcze miejsce na tą jedną prawda?
Ania trzcinnika kf mam też od ubiegłego roku, posadziłam go z jeżówkami, liczę że w tym roku już się zadomowi.
LO też mam ale dwie sztuki razem z eden rose będą na pergoli na jednej stronie. Z tego co czytałam to LO potrafi nieźle wyrosnąć. Będziesz musiała trzymać ją w ryzach jeśli chcesz mieć ją przy tarasie. No i nie wiem czy lawenda z czasem zasłoni jej "gołe nóżki". Ale to już dziewczyn które mają róże powinny się wypowiedzieć Ja jestem mały Micky przy nich
A murki poszukam, dziewczyna u siebie sama stawiała. Z kostek granitowych wzmocnionych cegłą. Kurcze nie mogę znaleźć tego wątku. Wyszło jej super