tak, tak to właśnie ten pin mnie zainspirował, ale troszkę się boję, że sesleria ciut za wysoka i przysłoni berberysy, z drugiej strony, berberysy już będą u mnie 3 sezon, a już w zeszłym roku były całkiem ładnymi okazami.
No właśnie ja hosty seslerią jesienną będę zastępować Reniu
Bo zanim mi tulipanowiec da cień na tą rabatę to kilka lat upłynie, a poza tym wkurza mnie, że hosty już po pierwszym małym przymrozku wyglądają paskudnie.
Byłam dziś w Auchan, wszelkich nasionek jest już od groma, jakby ktoś był zainteresowany to była też werbena patagońska.
I trawy jednoroczne ozdobne jak dmuszek, drżączka.
Miło mi się zrobiło
Czarne krzesła też będą mieć brązowe nogi.
Czasami jest tak, że zdjęcie wychodzi gorzej niż rzeczywistość i tak było w tym przypadku, trochę sie zastanawialiśmy, ale już postanowione, że zmian na razie nie będzie - jesteśmy zadowoleni
odmiana mojego Rh-jednego z kilku- to Nova Zembla,polecam bardzo.O podlewaniu przed nastaniem zimy doczytałam u szefowej i to się sprawdza, jak widać, aż sama się dziwię
Mimo tych -16 trzymają się dzielnie;u mojej sąsiadki prawdopodobnie nie podlewany cały jest oklapnięty i wygląda mizernie.Czyli podlewanie pomaga roślinkom tak więc KUPUJ
Moją kolekcję zamierzam poszerzyć..tym bardziej,że są zimozielone i pięknie zdobią niezależnie od pory roku
jedyne z czego się cieszę to to, że u nas nie ma żadnych ekip budowlanych, bo mój eM wszystko robi sam zdolny chłop
ale co racja to racja - tak czy inaczej przy domu jeszcze nic nie robię