Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

WilczaGora 09:58, 07 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
to u mnie tak samo, wszystko się zawirowało, przez tą wiosne w grudniu
musi przyroda sobie jakoś sama poradzić ...nic nie zrobimy
oby do wiosny !!!
Dominika11 11:02, 07 sty 2016

WilczaGora napisał(a)
musi przyroda sobie jakoś sama poradzić ...nic nie zrobimy
oby do wiosny !!!
tak jest, oby do wiosny - już coraz bliżej
olga80 11:16, 07 sty 2016

U nas -8 i trochę śniegu nasypało młody już od rana mówi, że jak wróci ze szkoły to na sanki idzie
Dominika11 11:32, 07 sty 2016

jak jest śnieg to aż ból jakby nie poszedł
MirellaB 17:04, 07 sty 2016

U mnie sporo śniegu i mrozik

Zaczynam myśleć o wiośnie i planuję prace ogrodowe. Ten mój przedogródek to utrapienie, ale co tam dam radę

Dominika11 17:52, 07 sty 2016

MirellaB napisał(a)
U mnie sporo śniegu i mrozik

Zaczynam myśleć o wiośnie i planuję prace ogrodowe. Ten mój przedogródek to utrapienie, ale co tam dam radę

witaj Mirellko
ja też myślę i planuję co będę robić od wiosny, ale niestety plany ogrodowe będą musiały chyba pójść na dalszy plan. Myślałam, że zajmę się rabatkami koło tarasu, ale eM mówi, że póki nie skończymy prac to szkoda i mojej roboty i roślinek, bo się zniszczą jak będziemy ocieplać budynek - no cóż i ma chłop rację

Ja zapewnę będę się bardziej poświęcać wykończeniu domu i ewentualnie tylko prace pielęgnacyjne mi zostaną w ogrodzie - trzeba zadbać o to co posadziłam, na tej części co już zrobiona i będę patrzeć z zachwytem jak wszystko rośnie (bo mam nadzieję, że te mrozy nie zaszkodziły roślinkom)
Dominika11 18:28, 07 sty 2016

w związku z tym, że nie mam aktualnych fotek ogrodowych to pokazuję moje koteczki leniuchy

lindsay80 18:36, 07 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
witaj Mirellko
ja też myślę i planuję co będę robić od wiosny, ale niestety plany ogrodowe będą musiały chyba pójść na dalszy plan. Myślałam, że zajmę się rabatkami koło tarasu, ale eM mówi, że póki nie skończymy prac to szkoda i mojej roboty i roślinek, bo się zniszczą jak będziemy ocieplać budynek - no cóż i ma chłop rację

Ja zapewnę będę się bardziej poświęcać wykończeniu domu i ewentualnie tylko prace pielęgnacyjne mi zostaną w ogrodzie - trzeba zadbać o to co posadziłam, na tej części co już zrobiona i będę patrzeć z zachwytem jak wszystko rośnie (bo mam nadzieję, że te mrozy nie zaszkodziły roślinkom)

Ma chłop rację, mówię Ci to z mojego doświadczenia, bo ja też taka niecierpliwa byłam, ale to się nie opłaci, ekipy budowlane niespecjalnie będą się przejmować Twoimi nasadzeniami, także działaj w takich miejscach, gdzie Ci nic nie poniszczą.

Słodkie kociaki.
Dominika11 18:47, 07 sty 2016

lindsay80 napisał(a)

Ma chłop rację, mówię Ci to z mojego doświadczenia, bo ja też taka niecierpliwa byłam, ale to się nie opłaci, ekipy budowlane niespecjalnie będą się przejmować Twoimi nasadzeniami, także działaj w takich miejscach, gdzie Ci nic nie poniszczą.

Słodkie kociaki.
jedyne z czego się cieszę to to, że u nas nie ma żadnych ekip budowlanych, bo mój eM wszystko robi sam zdolny chłop
ale co racja to racja - tak czy inaczej przy domu jeszcze nic nie robię
olga80 18:56, 07 sty 2016

Koty cwaniaki zawsze potrafią się ustawić, mój śpi albo na kaloryferze albo w łazience na podgrzewanej podłodze