Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Mój ogród pod górkę... 23:18, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

I to jak Poprawailiście mi humor

Cieszę się, że Ci lepiej Tematy bardziej "Wielkanocne", ale poprawa humoru w tej przedświątecznej gorączce przydatna
Mój ogród pod górkę... 23:18, 11 gru 2015

Do góry
Trzeci facet na tapecie.Run Sebek!Run...
Mój ogród pod górkę... 23:16, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Może go głowa rozbolała?

a był powód?
Mój ogród pod górkę... 23:15, 11 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Cześć Sebuś, uśmiałeś się?

I to jak Poprawailiście mi humor
Mój ogród pod górkę... 23:15, 11 gru 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
no i poszły chłopy spać a tyle naobiecywali

Może go głowa rozbolała?
Mój ogród pod górkę... 23:14, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tofffam Was ffffszystkich!!!!

Cześć Sebuś, uśmiałeś się?
Mój ogród pod górkę... 23:12, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ty chłopie uważaj z takimi publicznymi wyznaniami. Wszyscy to przeczytają i już się nie wykręcisz
Mój ogród pod górkę... 23:09, 11 gru 2015

Do góry
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:25, 11 gru 2015

Do góry
Alka dziękuje

Ewo z wierzby jest taka bardziej wylizana i równiutka, druga wyszłaby mi lepiej, bo źle się zabrałem na samym początku za tą wierzbę
Ja tam uważam, że zazdrość nie jest zła jeżeli ktoś nie życzy drugiej osobie źle
Chociaż gdybyś zobaczyła moje udekorowane ciastka to byś się załamała, talentu rysunkowego i wszystkiego co z tym połączone to na pewno nie ma

Sebek no troszkę czasu to zajmuje plus minus 4 godziny, z wierzby w sumie prawie 6 godzin, ale nie umiałem ujarzmić tych patyków

Gosiu zaglądam, zaglądam ale cista robię to w biegu. No i uwierz, że ja mam dość wredny charakter i nikt mnie nie chce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:10, 11 gru 2015

Do góry
Cudne te dekoracje Serio w jysku takie cuda są? mus za miesiąc ba niego napaść
Lawendowy zawrót głowy 08:46, 11 gru 2015

Do góry
Renatko kochana buzka

Kasienko i ja okrutnie się stesknilam a czas szalony teraz

Ewciu haha tutaj jedno slowko zaraz sie zamienia w historie hihi drzwi za jakieś 6 tygodni będą.

Koniczki hhi, nie zapomnę o tym wspomnieć kochana

Sebek zdrowo się uchachalam może jeszcze tam stoi fajnie sie wspomina

Typografia ogrodu 07:56, 11 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Dobre dobre Sebek

A tak nawiasem mówiąc to zobaczycie drogie nasze ogrodowiskowe mamy maluchów i nastolatków, poczwarek i innych form rozwojowych że ten czas tak szybko leci i za moment wasze maluchy czy poczwarki staną obok was jako dojrzali, samodzielni ludzie, ze swoimi poglądami, planami i pomysłami na siebie, otoczą was ramieniem jak mój syn i patrząc na mnie z góry powiedzą z troską "mamuś nie martw się" ....i wtedy dopadają mnie tzw. uczucia mieszane bo z jednej strony duma i zadowolenie że fajnego człowieka udało mi się ukształtować, samodzielnie myślącego, odpowiedzialnego a z drugiej strony tęsknota i żal że już mnie nie potrzebuje w takim sensie jak wcześniej, wtedy z czułością wspominam te wszystkie trudne chwile, sytuacje, nerwy, a nawet konfliktowe sytuacje z przeszłości.....
Trzeba żyć chwilą i cieszyć się nią bez względu na to jaka ona jest

Czy juz mowilam ze lubie Cie czytac? i czy muwilam ze do niedawna myslalam ze masz 25 lat?
Tak wlasnie wczoraj pisalam ze teskni sie chyba zawsze za stadium,ktore odeszlo.
Wyszlam na marude i pesymiste a ja nie z tych.po prostu wczoraj mialam pod prąd.
Typografia ogrodu 00:23, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

No widzę, że pod kolor płytek dobrana, już się tak nie chwal

Dobre dobre Sebek

A tak nawiasem mówiąc to zobaczycie drogie nasze ogrodowiskowe mamy maluchów i nastolatków, poczwarek i innych form rozwojowych że ten czas tak szybko leci i za moment wasze maluchy czy poczwarki staną obok was jako dojrzali, samodzielni ludzie, ze swoimi poglądami, planami i pomysłami na siebie, otoczą was ramieniem jak mój syn i patrząc na mnie z góry powiedzą z troską "mamuś nie martw się" ....i wtedy dopadają mnie tzw. uczucia mieszane bo z jednej strony duma i zadowolenie że fajnego człowieka udało mi się ukształtować, samodzielnie myślącego, odpowiedzialnego a z drugiej strony tęsknota i żal że już mnie nie potrzebuje w takim sensie jak wcześniej, wtedy z czułością wspominam te wszystkie trudne chwile, sytuacje, nerwy, a nawet konfliktowe sytuacje z przeszłości.....
Trzeba żyć chwilą i cieszyć się nią bez względu na to jaka ona jest
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:12, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

W moi osiedlowym ustawili dziesiątki choinek w tej kolorystyce Są piękne, ale pod jednym warunkiem - muszą być cały czas oświetlone

Może ktoś na forum skusi się na takie zestawienie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:08, 11 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Turkusem, bielą, srebrem i chyba złoto - wieś tańczy, wieś śpiewa O sztucznym śniegu zapomniałem napisać!

W wieś nie wierzę ... a ja zamiast sztucznego śniegu mam piórka i sizal
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:58, 10 gru 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Dla mnie w tym roku hitem nie do przebicia są czarne bombki w połączeniu z mosiądzem, złotem i szarościami. To, że zaj.....ście to wygląda to mało powiedziane.
Po prostu odlot.

W moi osiedlowym ustawili dziesiątki choinek w tej kolorystyce Są piękne, ale pod jednym warunkiem - muszą być cały czas oświetlone
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:52, 10 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Szarość z ...?

Turkusem, bielą, srebrem i chyba złoto - wieś tańczy, wieś śpiewa O sztucznym śniegu zapomniałem napisać!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:49, 10 gru 2015

Do góry
Ależ to jest wszystko dopracowane!!! Przyznaj się ile Ci zajmuje zrobienie takiej choinki? Od momentu wiązania patyków do przyklejenia ostatniej bombki?
Lawendowy zawrót głowy 23:43, 10 gru 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Oj jakie lato u mnie piękne i moje grabusie wzruszylam sie

A mi się Anja przypomniała
Coś jeszcze, coś więcej... 20:52, 10 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Wszystkim za kontynuację rozważań budowlanych i pochwałę wiankow serdecznie dziękuję Od kilku dni uleciala ze mnie magia świąt, czy wróci? Nie wiem... Musze się ogarnąć życiowo

Matko i córko...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies