Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 23:24, 08 gru 2015

siakowa napisał(a)

hahha oj kochana miło mi ale jest daleko do takiego stanu rzeczy
bużka czekam na choinkę

Mów co chcesz a ja wiem swoje
lojalna_ 13:55, 09 gru 2015

ren133 napisał(a)

Dziękuję bardzo Martuś
Dokupiłam na próbę szare bombki i ... tak oto wyglądają w zestawieniu z moimi starymi w kolorze ecru/jasnożółtym

Co myślicie o takim połączeniu?

SWIETNE ja tez masz szarość z zabrudxonym granatem
Margarete 16:44, 09 gru 2015

Super kolory tych bombek dobrałas a że wnetrze masz raczej nowoczesne to bedzie miodzio...
Fajny kompostownik - dla mnie troche chyba za wielki, zobacze potem jak sie z niego te ziemie wydobywa, miesza... czy ja sama dałabym rade...jakie bediesz miał ty doswiadczenia w tym zakresie....póki co wywioże trawe i liscie na nieuzytki opodal a chwasty do puszki na bioodpady...
Buziam!
waldek727 18:43, 09 gru 2015

lojalna_ napisał(a)

SWIETNE ja tez masz szarość z zabrudzonym granatem

Dla mnie w tym roku hitem nie do przebicia są czarne bombki w połączeniu z mosiądzem, złotem i szarościami. To, że zaj.....ście to wygląda to mało powiedziane.
Po prostu odlot.
szemusia 19:26, 09 gru 2015

Hej, koleżano zza miedzy
Poczytałam o połączeniach kolorów, super bombki obejrzałam... i muszę się przyzanć, ze dopiero całkiem niedawno odkryłam, że szary i drewno to jednak ze sobą nawet fajnie grają Nie wiem, czy człowiek tego cześniej nie zauważał, czy też moda całkowicie zmienia nasze gusta...
CZekam na tą twoją już ubraną chinkę
U mnie jeszcze święta w kartonach i na sklepowych półkach
Buziaczki
anna_t 19:55, 09 gru 2015

Renia pytałam o to choinkę ściętą jak mi podpowiedzialas i wiesz ze u mnie one kosztują tyle samo co te w donicy?! kosmos jakiś..wezmę tą w donicy, a jak do wiosny nie zdecyduje w którym miejscu w moim ogrodzie by pasowała to najwyzej przed ogrodzeniem posadzę
ren133 23:47, 10 gru 2015

lojalna_ napisał(a)

SWIETNE ja tez masz szarość z zabrudxonym granatem

... ile kobiet tyle sposobów na określenie koloru
Sebek 23:52, 10 gru 2015

ren133 napisał(a)

Szarość z ...?

Turkusem, bielą, srebrem i chyba złoto - wieś tańczy, wieś śpiewa O sztucznym śniegu zapomniałem napisać!
ren133 23:53, 10 gru 2015

Margarete napisał(a)
Super kolory tych bombek dobrałas a że wnetrze masz raczej nowoczesne to bedzie miodzio...
Fajny kompostownik - dla mnie troche chyba za wielki, zobacze potem jak sie z niego te ziemie wydobywa, miesza... czy ja sama dałabym rade...jakie bediesz miał ty doswiadczenia w tym zakresie....póki co wywioże trawe i liscie na nieuzytki opodal a chwasty do puszki na bioodpady...
Buziam!

Ostatnie dwa lata miałam na choince rudości z ecru ... no i oczywiście pierniczki ... czas najwyższy coś zmienić Jeśli chodzi o kompostownik zdam relację może już na wiosnę On wcale nie jest taki duży ... a poza tym zawsze możesz ograniczyć się do jednej komory
Buziaki
ren133 23:55, 10 gru 2015

waldek727 napisał(a)

Dla mnie w tym roku hitem nie do przebicia są czarne bombki w połączeniu z mosiądzem, złotem i szarościami. To, że zaj.....ście to wygląda to mało powiedziane.
Po prostu odlot.

Ale wkleisz zdjęcia swojej odlotowej choinki?