Marta, fajnie kiedyś napisałaś, że w naszym kraju przy dwóch osobach pracujących czasami człowiek zastanawia się nad każdą wydaną złotówka...
Elewacja to marzenie kolejnego roku...
Madżenka też kiedyś chciała liczyć swoje żdziebełka w grackach Moje kupione niby jako czteroletnie plus trzeci sezon u mnie
Ewka, macham tylko i tłumaczę się, że nieczasowa jestem ale od poniedziałku będę już od rana Poczytała o kolorach ale wiesz, że u mnie to zieleń dominuje choć powoli myślę o dodatku bieli Z podkresleniem powoli...
Danuś, Edzia, Polinka, cmokam z podziękowaniem
Myślę, że we wrześniu już będzie całkiem przyzwoicie i nawet meczyk jakiś będzie można strzelić z dzieciakami
U mnie też dużo siana po niskim koszeniu. Mówisz, że to chwastnica?? Już się bałam, że za dużo nawozu dałam
Chciałam dzisiaj kupić jednoroczne na cmentarz i wiesz co zostało?? Begonie Jakoś nie za bardzo je kocham ale dołożyłam do nich Silver Sceptre i nawet ujdzie
Wjazd...
Pokażę z perspektywy czasu jak to wszystko wyglądało...Widok na dzień dzisiejszy nie jest bardzo efektowny ale to "tylko" 12t tłucznia, które będzie podbudową do kostki granitowej, która jest ujęta w planie 5 letnim