Wg mnie niezbędnym jest przemyśleć każdy element w domu sto razy, by mieć szkielet dopasowany do siebie A potem bawić się dodatkami Ostatnio intensywnie szukając projektów domów (również w pracowniach architektonicznych) stwierdziłem, że nie wyobrażam sobie domu wziętego z katalogu... Skoro zazwyczaj jest to nasza największa w życiu inwestycja to cena projektu robionego pod siebie jest tylko kropelką w morzu wydatków... Duuużo mógłbym na ten temat pisać i zresztą mam zamiar, ale chyba nie tu Zostańmy przy świątecznym klimacie
No wiem Szkoda tylko, że to praca z koła naukowego, bo w programie studiów wiedzy praktycznej dalej nie przewidują... Na szczęście w następnym semestrze mam wycenę nieruchomości to może być fajnie
Aktualnie na studiach robimy raport odnośnie różnic między budownictwem energooszczędnym, a tradycyjnym Także mam nadzieję, że nim postawię dom (daj Boże, by się to marzenie kiedyś spełniło!) to nie tylko będę się znać na zestawianiu dodatków we wnętrzu Choć przyznam, że kilka tygodni szukałem odpowiednich obrazów i 4 dni temu zawisły na ścianach Jednak na razie mam do nich ambiwalentny stosunek
Gwiazdy z OBI w dobrej cenie Niestety były przesuszone i teraz strasznie się sypią Kolejne zamówiłem w zaprzyjaźnionej kwiaciarni Tym razem będą czerwone