Z przodu będzie formalnie, z tyłu już nie musi tak być. Styl formalny nie wyklucza kolorów. Już ci pisałam. Wygoogluj sobie i pooglądaj grafikę. Może coś ci się rozjaśni.
Nie musisz mieć całego ogrodu formalnego. Ładnie jednak będzie wyglądać powtórzenie pewnych elementów, jakby się zapląrały na tył ogrodu
ważne żeby tworzyć to co Tobie sie podoba, zaletą forum jest to że propozycje padają od różnych osób i sa różne a ty wybierasz z tego to co Tobie w duszy gra
wiesz gdy Iwona pomagała mi w planowaniu frontu to bardzo dużo pisano u mnie ze nie znam swojego stylu, ze muszę wiedzieć czego chce i takie tam.
a mi sie podoba właśnie takie coś
więc wkoncu wiem czego chce czy nie..?
bo jedno to wydaje mi się że styl formalny, poukładany w kostki wręcz z małą ilością kolorów a drugi to kolorowy misz masz ale nowoczesny..
Aniu Bactrim znam bardzo dobrze, Kubuś też go dostaje, ale nie można za często, należy zachować odstępy w czasie, to jest coś podobnego do antybiotyku, ale nie antybiotyk
zamówiłam...u teścia ale wiesz my to będziemy robić z tego co z budowy zostało czyli pręt fi 12 i dokupię jeszcze takie kuje ozdobne na gorę.
taki misz masz będzie
twoją inspirke sobie zapinuję bo jeszcze jedna pergola chodzi mi po głowie..
Aneczko, coś ty nie bojaj się....może cię za te miłe słowa skierowane do mnie nikt nie skarci....
Tak sobie poświętujemy tę sześćseteczkę po cichutku...
Dzięki!
Marta ktos pisał tu na O. (niewiem czy nie nasz Mariusz S.) o bardzo dużej szkółce traw ozdobnych która trawy wycina juz na jesieni bo takie ilości nie daliby rady ogarnąć tylko wiosną. więc podobno im to nie zaszkodzi
a nie chciałoby Ci się zrobić przeglądu swoich traw?