Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 20:13, 27 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Czekałam na te fotki pospotkaniowe - wreszcie pierwsze zdjęcia z góry - świetne są!
Cieszę się, że spotkanie z Elą takie przyjemne było - widać entuzjazm i w Twoim i Eli poście!

No i nie narzekaj na te jeżówki - teraz to i tak jesień za pasem, a wiosną wyrosną na takie okazy jak sobie wymarzyłaś.

Haha ja u Ciebie Ty u mnie ) sliczne widoczki wstawiłas

Zrobiłam foty z gory za Twoim pomyslem idac spotaknie z Ela sama przyjemnosc kolejne tak udane

Co do jezowek to chyba jesien masz racje

Pozdrow coreczke ode mnie i Fidka dlugo jeszcze jedzic musicie?

Edit doczytałam o grzywce ups
Tu ma być ogród :) 20:09, 27 sie 2015

Do góry
Rany ile tu nadrabiamia , piekne foteczki, wszystko cudnie, rosnie, ciski wyborne mial dostawe bo Twoje ladniejsze o niebo od poprzednich slicznie masz kofam Twoj plot ()
Lawendowy zawrót głowy 20:05, 27 sie 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Obłędnie, a trawnik to już mistrzostwo.

Dzieki
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:03, 27 sie 2015

Do góry
No w stipach masz ciemno bo ziemie widac, kup tylko jeden worek kory , ciepnij i czary mary zrobisz w tym miejscu ()

Ładny ten zwirkowy kwadracik
Ogród tworzony z pasją 20:00, 27 sie 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)
oj tak

i zobaczylem ze roza pnaca rozkiwta

Sliczny ma kolorek u mnie powojnik wreszcie kwitnie tez ma dwa paki pozdrowienia wieczorne ))
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:58, 27 sie 2015

Do góry
Piekny dojrzały ogrod wszystko takie soczyste pospacerowalam pozdrawiam
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:55, 27 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Iwonko a jakbys kora ziemie posypala i juz troche kolorki zmienisz , bo nie wiem co Ci tu nie pasi

tam w stopach? Ja jeszcze nigdzie nie mam kory na tych nowych rabatach, chodzę jak durna i ciągle ziele wyrywam. planowalam na wiosne ale moze jeszcze chociaz tu kupię
edit. W stipach
Lawendowy zawrót głowy 19:51, 27 sie 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Piękne widoczki jednak jedno miejsca jest naprawdę cudne - placyk z leżaczkami i ogniskiem, Jak dla mnie pierwsza klasa

Hihi ...noca ....zwłaszcza ))))) teraz szybko ciemno sie robi )))
Lawendowy zawrót głowy 19:50, 27 sie 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Cześć Jolu, czym ty wysypujesz rabaty korą czy może święzym kompostem. Na zdjęciacg ładnie "to coś" wygląda na rabatach

Czesc na rabatach mam kore przekompostowana )))
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:48, 27 sie 2015

Do góry
Iwonko a jakbys kora ziemie posypala i juz troche kolorki zmienisz , bo nie wiem co Ci tu nie pasi
Ogród w skali mikro cz.II 19:46, 27 sie 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

No jaaa kolejna gwiazda ) pikna sklep otwieraj jak najszybciej ))))
Ogród w skali mikro cz.II 19:44, 27 sie 2015

Do góry
Jeszcze tu wleze do Ciebie i musze to napisac kolejny raz , ze SuPeR z Ciebie babeczka buziaczki i dzieki za miłe spotkanko )))
Lawendowy zawrót głowy 19:42, 27 sie 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

Bo Jolcia to chyba nawet stipy krochmali , bo i one u Niej stoją na baczność

A ogólnie to Jolu wielkie dzięki za wszystko było super i te 3 godziny minęły jak z bicza strzelił nie chciało mi się wychodzić , szkoda ,źe mnie pogonili ... ale może jeszcze kiedyś......mam taka nadzieję

Hej ,luuudzieeee u Joli super piknie wypieszczony ogródeczek... Rabaty cudne, a trawa taka ,że prawie buty chciałam zdjąć włażąc na nią .. naprawdę cudo

Jolu, buziole

Osz Ty zaraz w tyłek tymi buciorami dostaniesz hihihi a butki pikne mialas

Elus niedosyt czuje ogromny milo bylo fest ) l dzieki za cudny prezent dostalam piekne rekawice ogrodowe, tak pikne ze chyba w nich tylko siedziec bede )))))
Ranczo Edy 19:39, 27 sie 2015

Do góry
Edka pachnie u Ciebie zawsze cudnie ))
Zas iglak nowy , piekny a jaki dorodny wszyscy do Ciebie lgna ))) buziaczki
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:16, 27 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)

w takim kadrze podoba mi się, ale w całości nieee

No własnie czytam ciekawa jestem dlavzego , pokaz ten kadr i zaraz cos przesadzimy ()
Ogrodowy song 19:12, 27 sie 2015

Do góry
Mnie osobiscie podobało by sie kilka kulek bukszpanowych w linii w zwirku i trawki a nie za zwirkiem
Lawendowy zawrót głowy 19:10, 27 sie 2015

Do góry
frezja napisał(a)
Jolu...siedzę u Ciebie,zachwycam się i stąd tyle pytań..ile czasu masz te gigantusy i jakie wysokie są..jak zajdziesz do mnie to zobaczysz moje biedne iglaki i czy przed nimi dadzą radę,czy jednak za wielgachne..

Odpisałam u Ciebie
Ogrodowy song 19:09, 27 sie 2015

Do góry
frezja napisał(a)
Proszę dziewczyny i chłopaki..co mam zrobić,aby przełamac te kanty..może coś podsadzić dla złagodzenia linii??

Ewciu nie mam takich umiejetnosci szybkiego radzenia w nasadzeniach , nad moimi pomysłami siedxe dlugo , gapie sie i gapie jak co s mi wpadnie do glowy to dam znac

Moj ogrid powstawał w tym roku, w zeszłym roku jesienia miałam swierki i tujki , rozplenice gigantyczne tez kupiłam ale nie kwitly w tym roku tak wybujaly
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:01, 27 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

ałć ale czad ....dizajne fest nowoczesny chce te kule bardzo bardzo ))

w takim kadrze podoba mi się, ale w całości nieee
Lawendowy zawrót głowy 18:59, 27 sie 2015

Do góry
frezja napisał(a)

powiedz jeszcze ,jakie trawy masz za hortensjami i co przed nimi oraz co to co duża trawa po prawo..w wolnym czasie wpadnij proszę do mnie może znajdziesz receptę na mój kącik..

Za hortkami sa rozplenice gigantus nazwy nie znam, a te duze dominujace to miskant Variegatus ))))

Przed hortensjami sa bukszpany
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies