Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 09:17, 27 sie 2015

Z czego Ty ten sweter zrobiłaś to ja pojęcia nie mam Czyżbyś sweter komuś zakosila
Elik 13:15, 27 sie 2015

Lala jest super! Właśnie jak się potrafi to można TYYYYYLE rzeczy zrobić! Mnie kusi! Poduchy do ogrodu swoje własne by mnie baaaardzo kusiły. I do domu też! Plus jeszcze mam na oku komplet zasłonek do kuchni (a’la prowansja . Pomysł mój, materiał upatrzony. Tylko nigdy nie próbowałam. Myślałam, żeby krawcowej zlecić, ale kombinuję trochę pod górkę, żeby samemu spróbować. Maszynę mogę pożyczyć a jak mi wyjdzie to może zakupię . Nie wiem tylko czy ten pomysł na zasłonki nie poczeka do jesieni, bo teraz to mi szkoda czasu. I tak mam go ZA MAŁO. Chwasty mam po pachy Nie mam kiedy ich wyrywać a z Dzieciem pod pachą nie bardzo się jeszcze da. Wszyscy piszą o opuchlakach, nawet nie wiem czy je mam, muszę luknąć…
Wy tą wrotycz lejecie profilaktycznie czy jak faktycznie robala zobaczycie?
Milka 13:22, 27 sie 2015

Ależ lala, fiu fiu, modelka!
lojalna_ 19:44, 27 sie 2015

Jeszcze tu wleze do Ciebie i musze to napisac kolejny raz , ze SuPeR z Ciebie babeczka buziaczki i dzieki za miłe spotkanko )))
lojalna_ 19:46, 27 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

No jaaa kolejna gwiazda ) pikna sklep otwieraj jak najszybciej ))))
gierczusia 10:06, 28 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Fotka idealna na obraz - tryptyk. No wymiata ten miziak
edit: zapomniałam jeszcze dodać, że drewutnia wyszła super, a poduchy? Efekt robi wrażenie

Dziękuję Asiu cieszę się jak mi się uda ładną dotkę zrobić tym moim niby aparatem zresztą...uwielbiam te szczotki do butelek
Drewutnia i ten kawał roboty w te upały długo mi się będą po nocach śniły ale zgadzam się ,źe wygląda o ńiebo lepiej niż wyglądała nie jest to moźe ideał , no ale przeca gdzieś te drzewo chować trzeba ,a eMuś się burzy ,źe mu dooopa nie włazi na to siedzisko i że to tylko dla rozmiaru XS

Buziole
gierczusia 10:09, 28 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
U mnie ilość dorosłych opuchlaków zmalała. Obawiam się, że zeszły do podziemi i tam teraz działają

Ewciu wiecej optymizmu moźe je po prostu ffffszystkie wytłukliście...... a zamawiasz w końcu nicienie czy nie ??? Bo ciekawa jestem
Buziole
Enya73 10:09, 28 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Dziękuję Asiu cieszę się jak mi się uda ładną dotkę zrobić tym moim niby aparatem zresztą...uwielbiam te szczotki do butelek
Drewutnia i ten kawał roboty w te upały długo mi się będą po nocach śniły ale zgadzam się ,źe wygląda o ńiebo lepiej niż wyglądała nie jest to moźe ideał , no ale przeca gdzieś te drzewo chować trzeba ,a eMuś się burzy ,źe mu dooopa nie włazi na to siedzisko i że to tylko dla rozmiaru XS

Buziole

Przyznaj się, żeś se ławeczkę zrobiła tylko dla siebie
Kasya 10:12, 28 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

o matko...taki golf ? myslisz ze zima bedziem mroźna ??

ale Lola cudniasta, jak zwyke, chociaz nie wiem czy ta nie bardziej
gierczusia 10:13, 28 sie 2015

Ewa napisał(a)
Elus ...a u Ciebie fotki piękne!!! Jak tam kondycyja po wywczasach?

Ewciu naprawdę Ci się podobają ?? to się cieszę bardzo
Kondycja całkiem okej , bo w tym roku to nieżle poszalałam bo jeszcze oprócz Turcji i Szczyrk, i Słowacja...naprawdę to były jedne z cudowniejszych wakacji
A Twoja noga już zupełnie wydobrzała ??
Trza by jakie spotkanie zmontować , no nie ??
Buziole