Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

frezja 18:56, 27 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
dzisiaj odwiedziła mnie przemiła Elcia ) gierczusia z ogrodu do odswiezenia)) to było kolejne przemiłe spotkanie ogrodowe i nie tylko ogrodowe ))

fotki z gory

powiedz jeszcze ,jakie trawy masz za hortensjami i co przed nimi oraz co to co duża trawa po prawo..w wolnym czasie wpadnij proszę do mnie może znajdziesz receptę na mój kącik..
frezja 18:59, 27 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Moje gigantyczne rozplenice kwitna !!!!!!

czyli odpowiedź znalazłam,co do traw za hortensjami...rozplenice..jakie??
lojalna_ 18:59, 27 sie 2015

frezja napisał(a)

powiedz jeszcze ,jakie trawy masz za hortensjami i co przed nimi oraz co to co duża trawa po prawo..w wolnym czasie wpadnij proszę do mnie może znajdziesz receptę na mój kącik..

Za hortkami sa rozplenice gigantus nazwy nie znam, a te duze dominujace to miskant Variegatus ))))

Przed hortensjami sa bukszpany
frezja 19:05, 27 sie 2015

Jolu...siedzę u Ciebie,zachwycam się i stąd tyle pytań..ile czasu masz te gigantusy i jakie wysokie są..jak zajdziesz do mnie to zobaczysz moje biedne iglaki i czy przed nimi dadzą radę,czy jednak za wielgachne..
lojalna_ 19:10, 27 sie 2015

frezja napisał(a)
Jolu...siedzę u Ciebie,zachwycam się i stąd tyle pytań..ile czasu masz te gigantusy i jakie wysokie są..jak zajdziesz do mnie to zobaczysz moje biedne iglaki i czy przed nimi dadzą radę,czy jednak za wielgachne..

Odpisałam u Ciebie
gierczusia 19:39, 27 sie 2015

eee_taam napisał(a)
kurczę ...u mnie mówią, że reżim na rabatach...ale tu

rośliny niczym w wojsku ....na baczność..ani drgną ......mnie się podoba

Bo Jolcia to chyba nawet stipy krochmali , bo i one u Niej stoją na baczność

A ogólnie to Jolu wielkie dzięki za wszystko było super i te 3 godziny minęły jak z bicza strzelił nie chciało mi się wychodzić , szkoda ,źe mnie pogonili ... ale może jeszcze kiedyś......mam taka nadzieję

Hej ,luuudzieeee u Joli super piknie wypieszczony ogródeczek... Rabaty cudne, a trawa taka ,że prawie buty chciałam zdjąć włażąc na nią .. naprawdę cudo

Jolu, buziole
lojalna_ 19:42, 27 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Bo Jolcia to chyba nawet stipy krochmali , bo i one u Niej stoją na baczność

A ogólnie to Jolu wielkie dzięki za wszystko było super i te 3 godziny minęły jak z bicza strzelił nie chciało mi się wychodzić , szkoda ,źe mnie pogonili ... ale może jeszcze kiedyś......mam taka nadzieję

Hej ,luuudzieeee u Joli super piknie wypieszczony ogródeczek... Rabaty cudne, a trawa taka ,że prawie buty chciałam zdjąć włażąc na nią .. naprawdę cudo

Jolu, buziole

Osz Ty zaraz w tyłek tymi buciorami dostaniesz hihihi a butki pikne mialas

Elus niedosyt czuje ogromny milo bylo fest ) l dzieki za cudny prezent dostalam piekne rekawice ogrodowe, tak pikne ze chyba w nich tylko siedziec bede )))))
mateuszmichn 19:43, 27 sie 2015

Piękne widoczki jednak jedno miejsca jest naprawdę cudne - placyk z leżaczkami i ogniskiem, Jak dla mnie pierwsza klasa
lojalna_ 19:50, 27 sie 2015

kreska napisał(a)
Cześć Jolu, czym ty wysypujesz rabaty korą czy może święzym kompostem. Na zdjęciacg ładnie "to coś" wygląda na rabatach

Czesc na rabatach mam kore przekompostowana )))
lojalna_ 19:51, 27 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Piękne widoczki jednak jedno miejsca jest naprawdę cudne - placyk z leżaczkami i ogniskiem, Jak dla mnie pierwsza klasa

Hihi ...noca ....zwłaszcza ))))) teraz szybko ciemno sie robi )))