zapamiętam poradę i w przyszłym roku się zastosuję
Ile było u Ciebie w nocy na minusie? Okrywałaś coś?
Ja szłam spać około 2-ej to było -4 C, na razie nic nie mam pookrywane, ale takie temperatury to żadna tragedia jeszcze.
Popieram propozycje w kwestii życzeń świątecznych i kolejnych setek - powiadomienia z tym związane strasznie zaśmiecają forum, tak samo zresztą jak wpisy typu "dzień dobry", "hop hop", "gdzie znikłaś", "czemu nie zaglądasz" czy tym podobne, wiem, że są one znakiem sympatii dla jakichś osób, ale produkuje się przez to dziesiątki niemerytorycznych stron, a przecież możnaby swoją troskę o jakąś osobę czy miłe powitanie dnia napisać w prywatnej wiadomości.
Ale te luźne dyskusje niech zostaną, one też nadają charakter temu forum!
Edyto jakby chciało Ci sie pamietac o mnie to bylabym zobowiazana bardzo.widzialam juz takie formy tylko one dosc drogie sa.ale nie zaszkodzi sprawdzic.byloby super
o to dobra rekomendacja, już jest na mojej liście jako pewniak, do tego u Asi widziałam jak była pięknie przyozdobiona gwiazdkami i stwierdzam, że w takiej wersji prezentowała się mega zachęcająco!
A wiesz, wczoraj gadałam z bratem o betonach, a że beton to bez mała jego życie (Kier. bud. dróg i mostów) to bardzo mu temat do gustu przypadł i mówił mi, że jakaś firma robi wszelkiego rodzaju formy silikonowe, przy pomocy, których można odlać dosłownie wszystko - do 10.01 ma wolne, ale potem ma mi podesłać namiar na tą firmę.
Ale makówki z Twojego przepisu były, z tym, że dodałam dodatkowo sok z jednej pomarańczy, a chałka mimo to i tak do końca nie rozmiękła, a Tobie też się tak dzieje?
No i moczka też była, z tych dwóch dań, ona bardziej nam przypadła do gustu.
super wyglądają gwiazdy i kula, cały ogród taki wymuskany, jak od linijki!
I jeszcze robota zrobiona, ja jeszcze róż nie ruszyłam, ale u mnie na razie temp do 0 C dochodzi, a Ty piszesz, że już -8C, masakra!