Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

lindsay80 19:43, 29 gru 2015

super wyglądają gwiazdy i kula, cały ogród taki wymuskany, jak od linijki!
I jeszcze robota zrobiona, ja jeszcze róż nie ruszyłam, ale u mnie na razie temp do 0 C dochodzi, a Ty piszesz, że już -8C, masakra!
iwka 19:45, 29 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Ale fajna ta czerwona kulka Zdrówka życzę

Kulka z papieru więc chyba jej żywot niedługo się skończy, a może ją zmrozi i jeszcze trochę przetrwa
dziękuję Aniu
iwka 19:46, 29 gru 2015

lindsay80 napisał(a)
super wyglądają gwiazdy i kula, cały ogród taki wymuskany, jak od linijki!
I jeszcze robota zrobiona, ja jeszcze róż nie ruszyłam, ale u mnie na razie temp do 0 C dochodzi, a Ty piszesz, że już -8C, masakra!

U to u Ciebie Lato jeszcze
iwka 19:54, 29 gru 2015

Tak się cały czas zastanawiam nad dyskusją w wątku https://www.ogrodowisko.pl/watek/3040-skladanie-zyczen-swiatecznych?page=9#post_3
I nad tym co napisał tam w jednym z ostatnich postów jeden kolega i smutno mi bardzo. To już nie byłoby to samo forum, nie miałoby tej swojej magicznej siły przyciągania.
Rozumiem te gratki i zyczenia, ale pogaduchy? Mam nadzieje, ze szefowa nie zabroni

amelia_b 20:05, 29 gru 2015

U mnie -6,myślę że do -10 przy gruncie pociągnie
AnnaCh 20:10, 29 gru 2015

U mnie też już zimno. Iwka też mam nadzieję, że pogaduchy zostają, to forum dlatego jest właśnie inne, ludzie życzliwi i co mielibyśmy zimą robić? Szefowa pisała, że klubokawiarnia zostaje, ale gratki i życzenia faktycznie sobie darujmy, bo tylko puste strony w wątkach nabijamy. W Święta ilość wyświetlanych powiadomień była nie do ogarnięcia i czasem mogła jakaś ważna wiadomość umknąć.
Warmia 20:18, 29 gru 2015

iwka napisał(a)
Tak się cały czas zastanawiam nad dyskusją w wątku https://www.ogrodowisko.pl/watek/3040-skladanie-zyczen-swiatecznych?page=9#post_3
I nad tym co napisał tam w jednym z ostatnich postów jeden kolega i smutno mi bardzo. To już nie byłoby to samo forum, nie miałoby tej swojej magicznej siły przyciągania.
Rozumiem te gratki i zyczenia, ale pogaduchy? Mam nadzieje, ze szefowa nie zabroni

Ja cały czas w głowie roztrząsam te wypowiedzi i jest mi jakoś dziwnie (delikatnie mówiąc) Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego, że mamy gadać tylko o roślinach. Ale to tylko moje skromne zdanie.
amelia_b 20:28, 29 gru 2015

Marciu ja też jakoś nie mogłam sobie dziś poradzić,już nawet rozważałam likwidację wątku,a wszystkie najważniejsze wiadomości kompleksowo omawia Danusia w artykułach,to jest skarbnica wiedzy może będę nie poprawna,ale mój ogród "wątek" odzwierciedla mnie zgodzę się na setki i życzenia,ale pogaduchy? Dzięki nim mamy do siebie śmiałości bo się poznajemy
AnnaCh 20:31, 29 gru 2015

Dziewczyny, szefowa pisała, że kawiarnia zostaje Ja też nie wyobrażam sobie inaczej Ogrodowiska, a poza tym uważam, że każdy z nas prowadzi tak wątek jak chce
amelia_b 20:33, 29 gru 2015

Ania mądrze gadasz,doczytałam róże zabezpieczyłaś?