Teraz w połowie jest zaschnięty, w połowie zielony Ścinam go dopiero na wiosnę, ale trzeba to zrobić szybko, bo startuje chyba najszybciej ze wszystkich traw
Tu widać jej kawałek - położyła się od śniegu, ale trudno
Chyba by zaskoczyc trzebaby zrobic cos czego na pinterescie nie ma.bo tam oblukane juz wszystko. No chyba za zalozysz mikolaja wspinajacego sie na dach-to moze zaskoczyc
W tym roku może znów takie zrobię? Choć poszukuję intensywnie na Pinterest dekoracji, których jeszcze na forum nie bylo i wiesz co? Chyba nikogo niczym nie uda mi się zaskoczyć
Sebek a ją najbardziej pamiętam Twoje turkusowe dekoracje. W tym roku takie planuję
Nadrobiłam zaległości bom nie zauważyła wątku nowego. Myślałam że w nauce się zagubiłeś
Dalej się śmiejesz? Mięśnie brzucha same się nie zrobią Teraz jeszcze w ramach dnia nóg 2 razy w tygodniu na zumbę chodzę i tez zawsze wzrasta mi poziom endorfin Z powodu wysiłku jak i widoków
Wszystkie fanki moich wianków serdecznie pozdrawiam
Dziś na poprawę humoru zrobiłem sobie przegląd bombek, część już zabiorę do K. w niedzielę Zrobiłem sobie mini postery świąteczne na kominek, stroik adwentowy ze swiecami i jeszcze choinkę z bombek posklejalem Miałem pracować w ogrodzie, ale zimno i biało w nim Jutro pewnie tylko świerk w donicy bombki dostanie i tyle Dzień litości na domem zrobię
Nie wkurzyłeś
Miriam będę ciąć, zostawiłam im 60cm pomiędzy nimi....kostrzewy są, ale docelowo wylecą, na razie szkoda je było wywalić, bo młode i ładne siewki.
Berberys Admiration wolno mi rośnie, mam jeszcze pomysł na coś innego tam, strzeliste może...toż to 4 lub nawet 5 razy tu grzebię, może będzie i 6
najpierw była tylko lawenda i liatria
potem żurawki i dolazła firletka
potem hosty i żurawka