Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Sebek 22:36, 27 lis 2015

Kuba napisał(a)
Na zumbę raz poszłam ale po 15 minutach odpadłam,nie łapałam kroków i endorfin nie produkowałam ale kiedyś jeszcze spróbuję, chyba

To chyba od prowadzącej zależy Ostatnio trenerka ze mną pokazowe shaki robiła Co by przykład innym dać
Madzenka 23:14, 27 lis 2015

Zwykle w piątki chodzę na aerial jogę ale dzisiaj mnie mięsnie brzucha od śmiechu bolą
popcorn 09:19, 28 lis 2015

LewOgrodowy 10:56, 28 lis 2015

Madżenko, moja Różana Wyrocznio, czy czas już na kopczykowanie róż? Przymrozek u mnie (lubuskie) tylko nocami, w dzień na plusie. Patrzyłam na 16-dniową prognozę, ma być od -2 do +9. Chyba jeszcze za ciepło na kopczyki, co?
Madzenka 11:18, 28 lis 2015

Napisałam juz u Danusi, że u mnie w tym roku świeta , podobnie jak rok temu, będa białe. Dokupiłam wprawdzie szare honeycomb ale to bedzie dekoracja sciany w salonie. Choinka i stół beda w bieli, srebrze i chyba w delikatnym różu. Zobaczę czy odpowiednie bombki dokupie. Biel l na stole i choince bo cos mi sie wydaje, ze na zewnatrz jesiennie będzie... Albo dokupię niebieski.......
Mam nadzieje zatydzień poczynić zakupy podkładów ale musze sobie to wszystko dokładnie przemyslec.
A dzisiaj trzeba świece adwentowe przygotować

A oświetleniu domu kicha.... W przyszlym tygodniu demontujemy żaluzję wyrwana definitywnie przez wiatr .... A zawsze na skrzynce od zaluzji wisiały moje lampki....pewnie zdążą nam je naprawić przed samymi świetami..... Chyba musze wszystkie drzewa przystroić w tym roku.....bo jak Mikołaj znajdzie dorgę do domu jak mu nie ośietle domu???
Madzenka 11:20, 28 lis 2015

LewOgrodowy napisał(a)
Madżenko, moja Różana Wyrocznio, czy czas już na kopczykowanie róż? Przymrozek u mnie (lubuskie) tylko nocami, w dzień na plusie. Patrzyłam na 16-dniową prognozę, ma być od -2 do +9. Chyba jeszcze za ciepło na kopczyki, co?

Ja jeszcze nie kopczykuje, dopiero jak bedzie porzadnie ponizej -5 w nocy a na razie u nas takich temperatur ani nie ma, ani nie zapowiadaja. Usypię dzisiaj tylko wyższe kopczyki moim swieżym nasadzeniom z jesieni, bo za mało je obsypałam
LewOgrodowy 11:33, 28 lis 2015

Dziękuję!
bleebla 12:21, 28 lis 2015

cosobotnie fotki będą? dzisiaj piękny szron
nawigatorka 13:05, 28 lis 2015

Zwykle szampansko rozowe bombki w LM widzialam.w Obi tez sporo rozu bylo.u mnie zawsze biel i zielen
Madzenka 15:37, 28 lis 2015

nawigatorka napisał(a)
Zwykle szampansko rozowe bombki w LM widzialam.w Obi tez sporo rozu bylo.u mnie zawsze biel i zielen

Asiu mi się marzy dosłownie kilka sztuk takich bladych, stylizowanych na stare z jakimś brokatem lub dosadizć kryształowymi.
Dzisiaj wygooglałam łańcuch origami z - lampki za 188 zł...nie mige przestać o nich myslec..ale za drogie. A przeciez papierowe....