Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 08:06, 28 lis 2015

Sebek napisał(a)

Twoje turzyce rzeczywiście wielkie jak miskanty, ale moich niewiazanych śnieg nie wylamal nigdy... A zawsze mam go dużo Nie wytrzymają?

Bo Ty robisz jakieś czary i nawet masz trawnik w gwiazdki zimą
Kacha123 08:07, 28 lis 2015

polinka napisał(a)

Będzie ekstra jak dużo białego puchu napada Z kamieniami da to rewelacyjny efekt, do tego oświetlenie i będziemy wzdychać

Buziaki Kasiu

Nie lubię zimy, ale na dzień, dwa mógłby się śnieg pojawić jako dekoracja i żeby uwiecznić zimową odsłonę na fotach Pozdrawiam Polinko
Kacha123 08:10, 28 lis 2015

siakowa napisał(a)

wiesz że nie wiem czy boje się że je połamie czy tego że jak nie będą związne do mróz i snieg się dostanie do środka kępy i im zaszkodzi..a one w donicy jednak to i tak mają trudniejsze warunki. Nie chciałabym stracić takich okazów

KAsia Tobie też wszystkiego najlepszego z okazi wczorajszych imienin? Twoje to ? bo niby obchodzi się te bezpośrednio po urodzinach

U mnie dalej trawy luzem

Dzięki za życzenia. Moje to, choć daleko po urodzinach, ale za to świętej
Kacha123 08:12, 28 lis 2015

ren133 napisał(a)
Sama sobie się dziwię, ze wcześniej nie robił na mnie wrażenia taki zmrożony ogród
Teraz zachwycam się tymi przypudrowanymi widokami Piękny widok dla oczu
Pozdrawiam

Jak są rośliny, to nawet taki oszroniony ogród wygląda fajnie. W zeszłym sezonie, jak było łyso, to raczej wyglądało smutno. Pozdrawiam
Sebek 09:40, 28 lis 2015

Kacha123 napisał(a)

Bo Ty robisz jakieś czary i nawet masz trawnik w gwiazdki zimą

W tym roku może znów takie zrobię? Choć poszukuję intensywnie na Pinterest dekoracji, których jeszcze na forum nie bylo i wiesz co? Chyba nikogo niczym nie uda mi się zaskoczyć

Idę wiązać trawy - brrrr
Kacha123 10:06, 28 lis 2015

Sebek napisał(a)

W tym roku może znów takie zrobię? Choć poszukuję intensywnie na Pinterest dekoracji, których jeszcze na forum nie bylo i wiesz co? Chyba nikogo niczym nie uda mi się zaskoczyć

Idę wiązać trawy - brrrr

Szczerze wierzę, że coś wymyślisz
nawigatorka 10:14, 28 lis 2015

Sebek napisał(a)

Idę wiązać trawy - brrrr

Chyba by zaskoczyc trzebaby zrobic cos czego na pinterescie nie ma.bo tam oblukane juz wszystko. No chyba za zalozysz mikolaja wspinajacego sie na dach-to moze zaskoczyc
Gardenarium 10:20, 28 lis 2015

Myślę, że idea dekoracji jest taka :

- przyjemny, odświętny dom i żeby nam się podobało. Nie chodzi tu przecież o zaskakiwanie, a o to, żeby mieć satysfakcję z samodzielnej dekoracji, a jak się uda to tym lepiej.

Jak się nie udaje to trzeba po prostu kupić, albo nic nie mieć, tylko choinkę.

Widziałam wczoraj w kwiaciarni cudne wianki, ale wielkie. Gdyby takie nie były, jeden bym kupiła do domu. Jak się samemu robi, nigdy nie wiesz jaki osiągniesz efekt. To takie małe ryzyko, ale nikomu nic się nie stanie

Instagram Ogrodowiska
Kacha123 10:38, 28 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Chyba by zaskoczyc trzebaby zrobic cos czego na pinterescie nie ma.bo tam oblukane juz wszystko. No chyba za zalozysz mikolaja wspinajacego sie na dach-to moze zaskoczyc

Ciężko znaleźć coś "nieodkrytego", ale wykonać coś własnoręcznie to jest satysfakcja. Ale trza mieć trochę talentu - może ktoś odsprzeda parę deko
Kacha123 10:44, 28 lis 2015

Gardenarium napisał(a)
Myślę, że idea dekoracji jest taka :

- przyjemny, odświętny dom i żeby nam się podobało. Nie chodzi tu przecież o zaskakiwanie, a o to, żeby mieć satysfakcję z samodzielnej dekoracji, a jak się uda to tym lepiej.

Jak się nie udaje to trzeba po prostu kupić, albo nic nie mieć, tylko choinkę.

Widziałam wczoraj w kwiaciarni cudne wianki, ale wielkie. Gdyby takie nie były, jeden bym kupiła do domu. Jak się samemu robi, nigdy nie wiesz jaki osiągniesz efekt. To takie małe ryzyko, ale nikomu nic się nie stanie

Prawdę piszesz Dobrze Danusiu, że jesteś z nami z Twoim talentem Możemy coś zawsze u Ciebie podpatrzeć i może coś nas natchnie. Choć do Twojej ręki Mistrzyni okropnie długa droga