Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:42, 24 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Świetny efekt, a za miesiac bedzie zachwycajaco. Doskonały pomysł Polinko

Madżen, już urosłam po przeczytaniu twoich pochwał Trawki młode więc nie ma dużego efektu ale ML za dwa, trzy lata powinien pokazać na co go stać a wtedy będzie las traw
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:40, 24 maj 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
JESTEM ZACHWYCONA !
W całości rabata prezentuje się niezwykle elegancko i lekko i tego właśnie się spodziewałam po prostu pięknie !

Olik, cieszę się bardzo, że się podoba Baronowa jest najlepsza, z tym powtórzeniem w smaragdach to był strzał w 10 ! Ale w cisowej czegoś brakuje...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:38, 24 maj 2015

Do góry
anetta napisał(a)
Pięknie Podziwiam

Anetko, witam u mnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:38, 24 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pieknie , wyszło Ci to idealnie ....uwielbiam takie widoki ......to jest juz busz a za chwile bedzie las ......trawc

Jola . Do idealnego ogrodu jeszcze trochę, jeszcze wjazd i trawnik i może choć trochę zrobi się czyściej.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:36, 24 maj 2015

Do góry
Kasia73 napisał(a)
Polinko pięknie czekam na fotki z drabiny a pomysł na podjazd z kruszywa super ( u mnie się sprawdza)
gracillimusy kupiłaś u stefana?

Kasiu gracki kupowałam dwa lata temu jak zakładałam ogród. Mam nadzieję, że tłuczeń się sprawdzi na podjeżdzie bo mam dość tego bałaganu a przy 50 kg psiaku ciężko utrzymać porządek.

Fotek drabisiastych bez bielizny nie mam ale mam dachowe

Specjalnie dla Ciebie

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:32, 24 maj 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
A ja bym może z tym praniem obejrzała?

Hyhy
Mam kiepski humor...uwaga!

Jednak bielizna osobista sąsiadki pozostanie tajemnicą

Zły humor przez smaragdy?? Coś czytałam u Ciebie ale nie doszłam do końca...idę sprawdzić przed czym musisz je ratować...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:30, 24 maj 2015

Do góry
stychaz napisał(a)
Bossski mminimalizm Nie kusi Cię na róże przypadkiem ?

Na róże nie! Wirus różany nie dotarł jeszcze w moje okolice Ale mam ochotę na więcej drzew...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:29, 24 maj 2015

Do góry
malgorzata_s napisał(a)
Pięknie wyszło- teraz widać ogród w pełnej klasie.

Gosia, dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:12, 23 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ogranicznik taki dam do Baronów Blacha. Pomysł Oli

Blachę będę wkopywać przed i za "ozdobnym perzem" jak to Toszka mówi

polinko a nie prościej posadzić Barona w doniczkach, które go ograniczą? Jest wówczas bardziej zwarty i tworzy piękne kępy.....ja tak zrobiłam. Wszystkie rośliny ekspansywne, które są bardzo plenne i maja liczne rozłogi lepiej sadzić w donicy.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:14, 23 maj 2015

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ulokowałam się i zamierzam oddać się lekturze na kominkach ... aleeee ... muszem słówko do Polinki ... Polinka ja ciem błagam zrób co Madżen mówi ()choć nie doczytałam co masz zrobić - fszystko jedno !!! ) ... bo fiesz ... tu się nie pertraktuje ... ja tam nie ryzykowałam i natentychmiast z podziemia wylazłam ...

chociaż nie wiem czy TAKIEGO przedpłocia nie byłabym skłonna w ramach wolontariatu plewić ... skoro i tak wisze na tym płocie z nawyku i dla satysfakcji estetycznej

Iza ja zalamana jestem.... Przedpłocie w przyszlym tygodniu (chyba) w calosci pójdzie pod kopane.... Prezcież moje graby tego nie przezyja.... A lewanda cała w pakach...... Twoja lawenda ....
Czasem słońce czasem deszcz 06:35, 23 maj 2015

Do góry
Juzia- no może i czepiam, ale nie może być tak że to ja na O. zaniżam standardy

Kasia- masz rację, nawet wczoraj wieczorem już wyglądały lepiej

Kasia-

Polinka- pokazywałaś już ?, chętnie bym podejrzała

Betka- macham przez całą Polskę

Ola- to jesteśmy zgodne co do żółtków, ale upodobanie do wściekłego rózu nas różni i dobrze że każdemu podoba się coś innego
Ogród Mirelli 01:21, 23 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Prezenty widziałam, z kwitnącego rh cieszę się razem z Tobą Masz rękę i cierpliwość do roślin!

Oj te rh kosztują mnie dużo pracy i cierpliwości, ale jak widzę efekt to radość ogromna
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:59, 22 maj 2015

Do góry
ulokowałam się i zamierzam oddać się lekturze na kominkach ... aleeee ... muszem słówko do Polinki ... Polinka ja ciem błagam zrób co Madżen mówi ()choć nie doczytałam co masz zrobić - fszystko jedno !!! ) ... bo fiesz ... tu się nie pertraktuje ... ja tam nie ryzykowałam i natentychmiast z podziemia wylazłam ...

chociaż nie wiem czy TAKIEGO przedpłocia nie byłabym skłonna w ramach wolontariatu plewić ... skoro i tak wisze na tym płocie z nawyku i dla satysfakcji estetycznej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:26, 22 maj 2015

Do góry
Juzia najniższa jak na razie munstead wood.

Gabrysia - prosze inspiruj się Londkiem

Polinka jesli tym razem sie wymigasz, spore na kwasne jabłko, wstawię do kata i na karny jezyk !!! Aha i jeszcze pelwić przedpłocie nakaże !

Kondzio - ja tez zarywam noce

Ensata napisał(a)
Marzena, ja również proszę, pokaż róże, nie bądz wisnia!

Nie bede wisnia, zrobie jutro fotki

Nicole - jesteśmy umówione

Ocia - gdzie byłas jak cie nie było? Widziałam ze trzcinniki i miskanty ruszyły i coraz wiecej nasadzen się u Ciebie pojawia

Rench - nie marz na jawie

Jola Lojalna - pozdrawiam

Paula wysle
Kamasje byłam napisałam

Lewku Ogrodowy - bardzo lubie Twego nicka

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:23, 22 maj 2015

Do góry
Kilka zdjęć mojego minimalizmu ze specjalność dedykacją dla Oli

Na chwastowisko i "ścieżki" nie patrzymy Za tydzień prawdopodobnie wjedzie tutaj ciężki sprzęt i będzie korytowanie.

Dzisiaj uciekam świętować zakończenie rewolucji i eMa mały sukces zawodowy ale od niedzieli będę u Was na bieżąco. Buziaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:12, 22 maj 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Polinka, wyszło pięknie Bardzo mi się podoba. Szkoda, że mam tyle roślin, hi, hi

Iwonko, dziękuję A ja Wam zazdroszczę tych kolorów na rabacie dlatego ogród podzieliłam na pół. Jeden minimalizm,drugi różnorodność Wilk syty i owca cała
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:10, 22 maj 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Pięknie ta rewolucja Ci wyszła
Trawy miodzio, a gracki...
Pozdrówka

Marta wiem, że też kochasz gracki Buziaki dzielna dziewczyno z grabiami
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:09, 22 maj 2015

Do góry
butterfly napisał(a)

Tosia, ja też o niej wstępnie myślałam ale od razu ją odrzuciłam. Ona jest za bardzo elastyczna i da rady jej wbić tak jak blachę - przerabialam, wiem

Poli , tak myślałam że 30 cm powinno wystarczyć

O proszę, o tym nie pomyślałam...ale uprzedzam, że wbijanie 30 cm blachy do łatwych nie należy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:08, 22 maj 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
nie ma pośpiechu

Mam zdjęcia bez prania
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:13, 22 maj 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Polinka, kostka będzie betonowa, bo na granitową to i za 100 lat nie uzbieram
Info o umbrach bardzo cenne
Pozdrówka
Ja mam taką, polecam http://www.ekspertbudowlany.pl/artykul/id2574,stream-line-firmy-libet-wyrozniona-w-plebiscycie-must-have

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies