Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 09:26, 24 maj 2015

siakowa napisał(a)
Buziam

Też buziam Dobrze, że nie machasz bo nie mam nastroju na odmachywanie i uśmiechanie! Uprzedzam, że mogę dzisiaj jadem pluć Zaczęłam dzisiaj dłuuugi tydzień przcowniczy...Wrrrr...
polinka 09:30, 24 maj 2015

stychaz napisał(a)

Dotrze i do Ciebie Jakie drzewa jeszcze planujesz?

Mam dwa Chopiny i coś po zimie ciężko się zbierają. Gdybym miałam większy ogród...

Drzewa? Nie wiem jakie ale wiem, że jakieś jeszcze muszą być Chodzą mi po głowie dwie śliwy w hortensjach...
BusyBee 09:36, 24 maj 2015

polinka napisał(a)

Mam dwa Chopiny i coś po zimie ciężko się zbierają. Gdybym miałam większy ogród...

Drzewa? Nie wiem jakie ale wiem, że jakieś jeszcze muszą być Chodzą mi po głowie dwie śliwy w hortensjach...

Bordowy zawsze przyda się w grodzie- wprowadza kolor w szlachetny sposób...ale ja jestem nieobiektywna- lubię bordo w ogrodzie

Rabaty bardzo konsekwentne...ład i elegancja fajnie, że odnalazłaś swój styl
polinka 10:34, 24 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Bordowy zawsze przyda się w grodzie- wprowadza kolor w szlachetny sposób...ale ja jestem nieobiektywna- lubię bordo w ogrodzie

Rabaty bardzo konsekwentne...ład i elegancja fajnie, że odnalazłaś swój styl

Też lubię bordo Śliwy mam na przedpłociu i bordowe żurawki w buksach.

Ład mi się podoba na rabatach. Jestem szczęśliwa, że znalazłam to coś czego cały czas poszukiwałam
leon60 12:06, 24 maj 2015

Odnośnie tego co napisałaś u Iwonki, nie przejmuj się ludźmi ja już dawno odpuściłam bo do teraz bym zwariowała chyba... mają mnie za dziwaka ale mam to w d....

Do wąsów eMuś kupił mi nożyce z firmy na F fajnie i szybko się pracuje
lojalna_ 20:35, 24 maj 2015

U mnie jest to samo ...smichy ze sadzimy od linijki z miarka w reku i tysiace innych przykładow eeee usmiech na twarzy i i pleckami sie obracam
atena35 08:49, 25 maj 2015

polinka napisał(a)

Tosia a jakby szpadlem wykopać już tą linię i włożyć ten plastik? Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi?

Jak kopałam dołki pod blachę to wbijałam szpadel na całą długość i ruszałam nim do przodu i tyłu, i tak całą długość tym szpadelekiem jechałam.

Rozumiem o co chodzi, ale boję się szpadlem aby nie uszkodzić korzeni tych świerków na pniu, a jest ich tam sporo.
Polinko, tak sobie myślę, że co by tam nie zastosować to robota i tak zawsze będzie bo zawsze coś "ucieknie" z szeregu
Ostatecznie to nie jest jakiś kilometrowy odcinek żeby nie można go obskubać raz w roku. W wątku o Red Baronie czytałam, że da się to zrobić Póki co marzę, żeby się zagęścił
polinka 08:53, 25 maj 2015

leon60 napisał(a)
Odnośnie tego co napisałaś u Iwonki, nie przejmuj się ludźmi ja już dawno odpuściłam bo do teraz bym zwariowała chyba... mają mnie za dziwaka ale mam to w d....

Do wąsów eMuś kupił mi nożyce z firmy na F fajnie i szybko się pracuje

Muszę poszukac dobrej okazji na nożyce

A z prześmiewcami sobie radzę tylko od czasu do czasu człoweik za dużo zaczyna myśleć
polinka 08:55, 25 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
U mnie jest to samo ...smichy ze sadzimy od linijki z miarka w reku i tysiace innych przykładow eeee usmiech na twarzy i i pleckami sie obracam

Taa...u mnie podobnie było ze sznurkiem rozciągniętym jak sadziłam hortensje Przynajmnej mają jakąś rozrywkę i temat do plotek...
polinka 08:56, 25 maj 2015

atena35 napisał(a)

Rozumiem o co chodzi, ale boję się szpadlem aby nie uszkodzić korzeni tych świerków na pniu, a jest ich tam sporo.
Polinko, tak sobie myślę, że co by tam nie zastosować to robota i tak zawsze będzie bo zawsze coś "ucieknie" z szeregu
Ostatecznie to nie jest jakiś kilometrowy odcinek żeby nie można go obskubać raz w roku. W wątku o Red Baronie czytałam, że da się to zrobić Póki co marzę, żeby się zagęścił

Tosia i to mi się podoba Widziałam u Ciebie Baronową i tak jak piszesz, 100m. tam nie masz do wyrywania