Nie zamierzam się nawet wzbraniac, z wielką przyjemnością zobacze ogrod, który mnie zachwyca i poznam jego przemiłą i interesującą właścicielkę
Wyznacz jakiś dogodny dla Ciebie termin i spróbuje się wpasować.
Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))
Prosiłam o pomoc w sprawie tej rabaty ...graby i kwadratowe buksy, rabata bedzie w kamykach , z tylu plot po ktorym bedxie jedziła ruchoma czesc bramy wjazdowej miskanty i rozplenice odpadaja .....moze kros cos podpowie .....sesleria hm ide pooglac jaka ona duza rosnie .
Kasiu obiedka za wysoka za szeroka , dziekuje za miłe slowo
I musze sprostowac ....fotka cisami to miejsce juz skonczone nic tam juz grzebała nie bede , pokazałam tylko Jazzy gdzie mam jeszcze cisy . Ja pytałam co dosadzic na rabacie gdzie sa graby i kostki bukszpanowe
Jesssu juz czerwona jestem po uszy zawsze jest dobrze wypatrzec jak u innych sie prezentuje roslinka i wtedy tez mi latwiej cos zasadzic dobrze, ze jest ogrodowisko ))