Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 08:58, 18 sie 2015

Do góry
Komp mi sie aktualizuje do tableta nie umiem karty z aparatu wsadzic zaraz wrzuce, tak u Kapiasa ))
moj em juz szukał ma jakies namiary
Lecę w kulki... 08:50, 18 sie 2015

Do góry
Aniu jak sie wszystko pieknie rozrosło kulki cudnie sie przyjely nawet bardziej mi sie podobaja zielone cudnie jak zawsze

A te foty ach )))))
Lawendowy zawrót głowy 08:49, 18 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))

A obczailas jakieś miejsce gdzie zrobią wylewie z nierdzewki?
Pokaz, pokaz te graby od przodu!
W Goczalkowicach czyli u Kapiasa?
Lawendowy zawrót głowy 08:46, 18 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko juz sie prosi kawka jakas u mnie

Nie zamierzam się nawet wzbraniac, z wielką przyjemnością zobacze ogrod, który mnie zachwyca i poznam jego przemiłą i interesującą właścicielkę
Wyznacz jakiś dogodny dla Ciebie termin i spróbuje się wpasować.
Lawendowy zawrót głowy 08:45, 18 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Jola w jakiej odległości od siebie masz graby posadzone, gdzie je kupowałas i w jakiej cenie?
No i czytam o ściance, jaką masz inspirke na nią i kiedy ruszasz z jej realizacja? Masz ekipę jakaś do tego zamówiona?
Przy swojej chce graby z rozplenicami to sobie mogłam zobaczyć na Twoich formach jak takie zestawienie się będzie prezentować.

Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:34, 18 sie 2015

Do góry
Losz ....przeciez w Orzechu juz jest takie miejsce to niedaleko .......
Lawendowy zawrót głowy 08:31, 18 sie 2015

Do góry
Anusia napisał(a)

Perfekcyjna ogrodniczko, każde z tych ujęć przecudne. Napaczeć się nie mogę

Milo Cie widziec te cicki mnie rozbrajaja zaraz sie usmiecham
Moja "przyziemna" :) pasja 08:27, 18 sie 2015

Do góry
Z forsycja to mi zaraz kojarzy ten kabaret jak jej kret forsycje wpieprzał ,),),)

Jagodko odbije wszystko juz lepiej na dworze , upalow juz nie bedzie
Lawendowy zawrót głowy 08:27, 18 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Perfekcyjna ogrodniczko, każde z tych ujęć przecudne. Napaczeć się nie mogę
Lawendowy zawrót głowy 08:26, 18 sie 2015

Do góry
Prosiłam o pomoc w sprawie tej rabaty ...graby i kwadratowe buksy, rabata bedzie w kamykach , z tylu plot po ktorym bedxie jedziła ruchoma czesc bramy wjazdowej miskanty i rozplenice odpadaja .....moze kros cos podpowie .....sesleria hm ide pooglac jaka ona duza rosnie .
Lawendowy zawrót głowy 08:23, 18 sie 2015

Do góry
Moje najwielgachniejsze hortki lodygi maja drzewa mimo deszcze stercza jak zołnierze a mniejsze leza nawet im podpory nie pomagaja

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:19, 18 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Czyli wiesz co tam bedzie? Czy nie wiesz....dom czy raczej hotel

wielko riding club..pełno koni, turnieje, stajnie, trybuny.....knajpka...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:18, 18 sie 2015

Do góry
Czyli wiesz co tam bedzie? Czy nie wiesz....dom czy raczej hotel
Lawendowy zawrót głowy 08:17, 18 sie 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

3:10....jak Ty to robisz?

Jola nooooooooooo pieknie czekam na zapalone lampki

Bedom ! Tobie wiecznie malo ,),)
Lawendowy zawrót głowy 08:16, 18 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

A może łan kosodrzewiny? Osobiście uwielbiam A przecież nie trzeba za każdym razem na każdej rabacie sadzić z tyłu czegoś wysokiego Zwłaszcza że z przodu masz kostki buksowe, które kosodrzewiny nie zasłonią
Albo http://www.drzewa.com.pl/2292-sosna-thunberga-maijima.html

Kosodrzewine tez kofam ale w tym waskim miejscu chyba by sie dusiła , mysle o seslerii ,)(
Lawendowy zawrót głowy 08:15, 18 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Tęz mam w jednym miejscu posadzone takie cisy w podobnej odległości. za nimi mam gracki a pomiedzy nimi białą liatre, ale u Ciebie widziałby....tak wiem nuda ale- werbenę na tle tej sciany.

To miejsce juz nie bedzie upiekszane zostaje werbenka na tle sarego plotka chyba by zginęła a ja pytałam o inna rabatke zaraz przekleje fotke
Lawendowy zawrót głowy 08:14, 18 sie 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Perfekcja w każdym calu Nie ma się do czego przyczepić ... no chyba że do tych przekwitniętych czosnków ... Wiem świnia jestem Heheheh

Hehe wreszcie cos sie niepodoba hahaha czochy zostaja! Suche sa swietne buziolki dzieki za odwiedziny ,)
Lawendowy zawrót głowy 08:12, 18 sie 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)

Jola a może tych cisow tutaj jest za mało znaczy za rzadko posadzone i to Ci nie gra ?

Kasiu obiedka za wysoka za szeroka , dziekuje za miłe slowo

I musze sprostowac ....fotka cisami to miejsce juz skonczone nic tam juz grzebała nie bede , pokazałam tylko Jazzy gdzie mam jeszcze cisy . Ja pytałam co dosadzic na rabacie gdzie sa graby i kostki bukszpanowe
Lawendowy zawrót głowy 08:10, 18 sie 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

A no się wydało, że mnie taki cichy wielbiciel

Mateusz kiedy robisz plotek?
Lawendowy zawrót głowy 08:08, 18 sie 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Wszystkie zdjęcia oglądałem już 3 razy i pewnie nie raz jeszcze do nich wrócę. Powstaje kolejny ogród idealny który niejednych będzie inspirował. Ja już wiem że chcę więcej rozplenic

Jesssu juz czerwona jestem po uszy zawsze jest dobrze wypatrzec jak u innych sie prezentuje roslinka i wtedy tez mi latwiej cos zasadzic dobrze, ze jest ogrodowisko ))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies