Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 08:08, 18 sie 2015

Pawlus napisał(a)
Wszystkie zdjęcia oglądałem już 3 razy i pewnie nie raz jeszcze do nich wrócę. Powstaje kolejny ogród idealny który niejednych będzie inspirował. Ja już wiem że chcę więcej rozplenic

Jesssu juz czerwona jestem po uszy zawsze jest dobrze wypatrzec jak u innych sie prezentuje roslinka i wtedy tez mi latwiej cos zasadzic dobrze, ze jest ogrodowisko ))
lojalna_ 08:10, 18 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

A no się wydało, że mnie taki cichy wielbiciel

Mateusz kiedy robisz plotek?
lojalna_ 08:12, 18 sie 2015

kasia_w napisał(a)

Jola a może tych cisow tutaj jest za mało znaczy za rzadko posadzone i to Ci nie gra ?

Kasiu obiedka za wysoka za szeroka , dziekuje za miłe slowo

I musze sprostowac ....fotka cisami to miejsce juz skonczone nic tam juz grzebała nie bede , pokazałam tylko Jazzy gdzie mam jeszcze cisy . Ja pytałam co dosadzic na rabacie gdzie sa graby i kostki bukszpanowe
lojalna_ 08:14, 18 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Perfekcja w każdym calu Nie ma się do czego przyczepić ... no chyba że do tych przekwitniętych czosnków ... Wiem świnia jestem Heheheh

Hehe wreszcie cos sie niepodoba hahaha czochy zostaja! Suche sa swietne buziolki dzieki za odwiedziny ,)
lojalna_ 08:15, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Tęz mam w jednym miejscu posadzone takie cisy w podobnej odległości. za nimi mam gracki a pomiedzy nimi białą liatre, ale u Ciebie widziałby....tak wiem nuda ale- werbenę na tle tej sciany.

To miejsce juz nie bedzie upiekszane zostaje werbenka na tle sarego plotka chyba by zginęła a ja pytałam o inna rabatke zaraz przekleje fotke
lojalna_ 08:16, 18 sie 2015

jazzy napisał(a)

A może łan kosodrzewiny? Osobiście uwielbiam A przecież nie trzeba za każdym razem na każdej rabacie sadzić z tyłu czegoś wysokiego Zwłaszcza że z przodu masz kostki buksowe, które kosodrzewiny nie zasłonią
Albo http://www.drzewa.com.pl/2292-sosna-thunberga-maijima.html

Kosodrzewine tez kofam ale w tym waskim miejscu chyba by sie dusiła , mysle o seslerii ,)(
lojalna_ 08:17, 18 sie 2015

siakowa napisał(a)

3:10....jak Ty to robisz?

Jola nooooooooooo pieknie czekam na zapalone lampki

Bedom ! Tobie wiecznie malo ,),)
lojalna_ 08:23, 18 sie 2015

Moje najwielgachniejsze hortki lodygi maja drzewa mimo deszcze stercza jak zołnierze a mniejsze leza nawet im podpory nie pomagaja

lojalna_ 08:26, 18 sie 2015

Prosiłam o pomoc w sprawie tej rabaty ...graby i kwadratowe buksy, rabata bedzie w kamykach , z tylu plot po ktorym bedxie jedziła ruchoma czesc bramy wjazdowej miskanty i rozplenice odpadaja .....moze kros cos podpowie .....sesleria hm ide pooglac jaka ona duza rosnie .
Anusia 08:27, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Perfekcyjna ogrodniczko, każde z tych ujęć przecudne. Napaczeć się nie mogę