Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 08:31, 18 sie 2015

Anusia napisał(a)

Perfekcyjna ogrodniczko, każde z tych ujęć przecudne. Napaczeć się nie mogę

Milo Cie widziec te cicki mnie rozbrajaja zaraz sie usmiecham
lindsay80 08:34, 18 sie 2015

Jola w jakiej odległości od siebie masz graby posadzone, gdzie je kupowałas i w jakiej cenie?
No i czytam o ściance, jaką masz inspirke na nią i kiedy ruszasz z jej realizacja? Masz ekipę jakaś do tego zamówiona?
Przy swojej chce graby z rozplenicami to sobie mogłam zobaczyć na Twoich formach jak takie zestawienie się będzie prezentować.
lojalna_ 08:45, 18 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
Jola w jakiej odległości od siebie masz graby posadzone, gdzie je kupowałas i w jakiej cenie?
No i czytam o ściance, jaką masz inspirke na nią i kiedy ruszasz z jej realizacja? Masz ekipę jakaś do tego zamówiona?
Przy swojej chce graby z rozplenicami to sobie mogłam zobaczyć na Twoich formach jak takie zestawienie się będzie prezentować.

Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))
lindsay80 08:46, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Edytko juz sie prosi kawka jakas u mnie

Nie zamierzam się nawet wzbraniac, z wielką przyjemnością zobacze ogrod, który mnie zachwyca i poznam jego przemiłą i interesującą właścicielkę
Wyznacz jakiś dogodny dla Ciebie termin i spróbuje się wpasować.
lindsay80 08:49, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))

A obczailas jakieś miejsce gdzie zrobią wylewie z nierdzewki?
Pokaz, pokaz te graby od przodu!
W Goczalkowicach czyli u Kapiasa?
lojalna_ 08:58, 18 sie 2015

Komp mi sie aktualizuje do tableta nie umiem karty z aparatu wsadzic zaraz wrzuce, tak u Kapiasa ))
moj em juz szukał ma jakies namiary
lojalna_ 09:09, 18 sie 2015

MirellaB 09:20, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Prosiłam o pomoc w sprawie tej rabaty ...graby i kwadratowe buksy, rabata bedzie w kamykach , z tylu plot po ktorym bedxie jedziła ruchoma czesc bramy wjazdowej miskanty i rozplenice odpadaja .....moze kros cos podpowie .....sesleria hm ide pooglac jaka ona duza rosnie .

Jolu ja specjalnie na trawach się nie znam, dopiero w tym roku posadziłam 9 gatunków. Miskanty i rozplenice piszesz,że nie to może Trzcinnik Overdam, albo Karl Foerster, a może z niższych Red Baron?
lojalna_ 09:24, 18 sie 2015

Mirelko kazda propozycja mile widziana ide lookac co za jedna ta pierwsza
iwka 09:31, 18 sie 2015

a ja zakochałam się u Marzenki w Carex morrowi variegata, chodzę i myślę o niej cały czas, hi hi normalnie motyle mam w brzuchu

ale Ty pewnie ją już masz, a ja to tak sobie tylko myślę, bo chodzę u siebie i na siłę próbuję ją gdzieś wcisnąć