Jola w jakiej odległości od siebie masz graby posadzone, gdzie je kupowałas i w jakiej cenie?
No i czytam o ściance, jaką masz inspirke na nią i kiedy ruszasz z jej realizacja? Masz ekipę jakaś do tego zamówiona?
Przy swojej chce graby z rozplenicami to sobie mogłam zobaczyć na Twoich formach jak takie zestawienie się będzie prezentować.
Edytko własnie chcialam wrzucic fotke z przodu tej rabaty ...graby kupilam w Goczalkowicach w kwietniu za 66 zeta jeden
Zaraz Ci pokaze jak to u mnie z tymi odległosciami co dwa metry tylko rozdzielaja je brama i furtka . Tez bym tam wolala rozplenicce bo mi sie to polaczenie podoba ale martwie sie ze ta jezdzaca brama bedzie niszczyła te zwiewne liscie .
Scianka podoba mi sie taka jak u Leonka prosta , inspirke mam na P, poszukam zaraz tez chcialabym takie kamole a woda u mnie nie bedzie stala . Wszystko bedzie robił moj zon , kiedy ? Nie wiem chcialabym jescze we wrzesniu moze sie uda ))
Nie zamierzam się nawet wzbraniac, z wielką przyjemnością zobacze ogrod, który mnie zachwyca i poznam jego przemiłą i interesującą właścicielkę
Wyznacz jakiś dogodny dla Ciebie termin i spróbuje się wpasować.
Jolu ja specjalnie na trawach się nie znam, dopiero w tym roku posadziłam 9 gatunków. Miskanty i rozplenice piszesz,że nie to może Trzcinnik Overdam, albo Karl Foerster, a może z niższych Red Baron?