Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 14:24, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko ciesze sie, ze Ci sie podoba ja jeszcze widze tyle brakow i tyle kulek cisowych do kupienia hihihihi ) mam jeszcze miejsce na wiaza holenderskiego tylko cos minister finansow odmiawia wspołpracy hehhe ogrodzenie jeszcze nie pomalowane , budowa obok zasyfia nam zycie ......ale powolutku przesła w pazdzierniku niestety nie z X ale sie ciesze ) bedzie dobrze

O proszę to będzie na bogato jak kule cisowe - masz jakieś dobre miejsce, w którym będziesz je kupować?

Tak sobie myślę jakie trawy pod ogrodzenie - miskanty faktycznie za wysokie i je przesłonią, rozlenice znowu bardzo rozłożyste.

A te pasiaki Apache nie podobają Ci się? One rosną max do 60 cm i w takiej bardziej zwartej kępie - ostatnio inag wklejała swoją rabatę z nimi u mnie.
Lawendowy zawrót głowy 14:21, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Waldus no tyle co ja tam zasadziłam i chce kilka innych przy tych klonikach ))))
ta kulka i kilka innych ktore tam planuje maja byc poaczeniem z cisem ktory jest pare krokow dalej pod płotkiem, moze całośc by Ci sie bardziej spodobała )

Jeżeli będzie to niziutko przystrzyżony żywopłocik to wszystko OK.
Ja tak na szybko napisałem Ci jak moje zmysły odebrały to konkretne ujęcie roślin.
Lawendowy zawrót głowy 14:19, 17 sie 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)
A czy rozplenice Hameln zabezpieczasz na zimę?

miałam juz ta rozplenice jedna zime ale to nie była zima teraz ...wiem , ze nalezy ja podwiazac i dobrze wysciólkowac i mam nadzieje ze nic jej nie bezdie
Lawendowy zawrót głowy 14:18, 17 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Jola - Ty masz cudowny ogród, zaniemówiłam - wspaniale zestawiasz ze soba rosliny, wszystki wspolgra ze soba idealnie!
O i dostrzegłam, że daszki już założone - mam nadzieję, że jesteście z nich zadowoleni.
Na jedno się jednak musisz przygotować, że ptaszki będą na nich pozostawiać niefajne pamiątki ;-/

Edytko ciesze sie, ze Ci sie podoba ja jeszcze widze tyle brakow i tyle kulek cisowych do kupienia hihihihi ) mam jeszcze miejsce na wiaza holenderskiego tylko cos minister finansow odmiawia wspołpracy hehhe ogrodzenie jeszcze nie pomalowane , budowa obok zasyfia nam zycie ......ale powolutku przesła w pazdzierniku niestety nie z X ale sie ciesze ) bedzie dobrze
Lawendowy zawrót głowy 14:15, 17 sie 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Wymuskany masz Jolus ogród aż serce kłuje z zazdrości
na przedpłociu u Ciebie też mi jeszcze traw brakuje, ale ma bym wysadziła jałowce bo one jak z innej bajki... w zamian np. widziałabym rozplenice. A przy samym plocie miskanty, może gracillimusy ale to niemusowo bo szkoda zasłonic takie piękne ogrodzenie.

tam maja byc kamole i ciagle łazikuje tam moj Fidek dlatego te jałowce .....jeszcze sa .....co do wydokich traw to tam odpoadaja ...rozplenice mysłam o nich ale z uwagi ze bedzie jezdziła ta brama to raczej sa za szerokie trawa o srednim wzroscie i sredniowysoka a najlepiej dwa rzedy takich traw .......
Lawendowy zawrót głowy 14:12, 17 sie 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Jolu, tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiadomo które zacytować Pokazuj częściej swój ogród, bo piękny jest Co to za śliczne niebieskie na pierwszym zdjęciu?
Tatarak u Ciebie śliczny Dzięki za zdjęcie Ty masz ten bardziej zielony. Dokupiłam go sobie w piątek i teraz mam jeden żółty, a jeden zielony. Nie wiem jeszcze gdzie posadzę. Bardzo miły jest do głaskania

Ewciu tatarak był bardziej zołty ale jest na patelni i wyjasniał 'niebieska to szałwia niestety jednoroczna )) dziekuje za miłe słowo
Lawendowy zawrót głowy 14:10, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
tak ciciato sie zrobiło hihihi

Jolu, tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiadomo które zacytować Pokazuj częściej swój ogród, bo piękny jest Co to za śliczne niebieskie na pierwszym zdjęciu?
Tatarak u Ciebie śliczny Dzięki za zdjęcie Ty masz ten bardziej zielony. Dokupiłam go sobie w piątek i teraz mam jeden żółty, a jeden zielony. Nie wiem jeszcze gdzie posadzę. Bardzo miły jest do głaskania
Lawendowy zawrót głowy 14:08, 17 sie 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
zaświec te lampki wieczorkiem i pstrykniej zdjęcie - KONIECZNIE !

własnie Kaska mam nowe lampki jeszcze nie wszystkie ale juz sa cztery ))) Ty nicnie przeoczysz )
Lawendowy zawrót głowy 14:08, 17 sie 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)

Czemu jak nie wiedziałem, że masz taki śliczny i nowoczesny ogród pięknie jest.

A może dać tu miskanty Morning Light?

Karolu dziekuje ....miskanty były poczatkowo brane pod uwage ale mam ich tak duzo.....ze juz byłby przesyt w tym małym ogrodku ))
Lawendowy zawrót głowy 14:07, 17 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A przypomnij mi jaka to odmiana rozplenicy?

Edytko to hameln ))
Lawendowy zawrót głowy 14:06, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
tutaj nie wiem co sadzic pod płotem ...sa graby, kostki z bukszpana , jałowiec i potrzeba traw ale jakich? tam bedzie jedzdiła po plecach płotu brama dokładnie jej ruchomy mechanizm ,,,czekam az go założa . Mysłam o cisach i trawach ale nie jestem zdecydowana jeszcze.

Czemu jak nie wiedziałem, że masz taki śliczny i nowoczesny ogród pięknie jest.

A może dać tu miskanty Morning Light?
Lawendowy zawrót głowy 14:04, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
[img

A przypomnij mi jaka to odmiana rozplenicy?
Lawendowy zawrót głowy 14:04, 17 sie 2015

Do góry
Waldus no tyle co ja tam zasadziłam i chce kilka innych przy tych klonikach ))))

ta kulka i kilka innych ktore tam planuje maja byc poaczeniem z cisem ktory jest pare krokow dalej pod płotkiem, moze całośc by Ci sie bardziej spodobała )
Lawendowy zawrót głowy 14:03, 17 sie 2015

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 14:01, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
[img

Trzy delikatne zwiewne nasadzenia i zbita masywna kula w środku.
Ja bym ją jednak Jolu przesadził w inne miejsce.
Lawendowy zawrót głowy 13:58, 17 sie 2015

Do góry
Waldus ! cićkow u mnie na potege ))))))
Lawendowy zawrót głowy 13:57, 17 sie 2015

Do góry
tutaj nie wiem co sadzic pod płotem ...sa graby, kostki z bukszpana , jałowiec i potrzeba traw ale jakich? tam bedzie jedzdiła po plecach płotu brama dokładnie jej ruchomy mechanizm ,,,czekam az go założa . Mysłam o cisach i trawach ale nie jestem zdecydowana jeszcze.

Lawendowy zawrót głowy 13:56, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

jeszcze raz popatrzę
Lawendowy zawrót głowy 13:54, 17 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
tak ciciato sie zrobiło hihihi

Jolu.
Nie widzę tu nic ciciastego.
Tylko puste leżaki.
Lawendowy zawrót głowy 13:51, 17 sie 2015

Do góry
iwka wiesz jak wszystko porosło szok ,,,,a po tych wczorajszych ulewach jeszcze wszystko wieksze ...to sa fotki z piatku )) tez mi sie podoba L))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies