Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Karol99 14:06, 17 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
tutaj nie wiem co sadzic pod płotem ...sa graby, kostki z bukszpana , jałowiec i potrzeba traw ale jakich? tam bedzie jedzdiła po plecach płotu brama dokładnie jej ruchomy mechanizm ,,,czekam az go założa . Mysłam o cisach i trawach ale nie jestem zdecydowana jeszcze.

Czemu jak nie wiedziałem, że masz taki śliczny i nowoczesny ogród pięknie jest.

A może dać tu miskanty Morning Light?
lojalna_ 14:07, 17 sie 2015

lindsay80 napisał(a)

A przypomnij mi jaka to odmiana rozplenicy?

Edytko to hameln ))
lojalna_ 14:08, 17 sie 2015

Karol99 napisał(a)

Czemu jak nie wiedziałem, że masz taki śliczny i nowoczesny ogród pięknie jest.

A może dać tu miskanty Morning Light?

Karolu dziekuje ....miskanty były poczatkowo brane pod uwage ale mam ich tak duzo.....ze juz byłby przesyt w tym małym ogrodku ))
lojalna_ 14:08, 17 sie 2015

siakowa napisał(a)
zaświec te lampki wieczorkiem i pstrykniej zdjęcie - KONIECZNIE !

własnie Kaska mam nowe lampki jeszcze nie wszystkie ale juz sa cztery ))) Ty nicnie przeoczysz )
Ewa777 14:10, 17 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
tak ciciato sie zrobiło hihihi

Jolu, tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiadomo które zacytować Pokazuj częściej swój ogród, bo piękny jest Co to za śliczne niebieskie na pierwszym zdjęciu?
Tatarak u Ciebie śliczny Dzięki za zdjęcie Ty masz ten bardziej zielony. Dokupiłam go sobie w piątek i teraz mam jeden żółty, a jeden zielony. Nie wiem jeszcze gdzie posadzę. Bardzo miły jest do głaskania
Kuba 14:12, 17 sie 2015

Wymuskany masz Jolus ogród aż serce kłuje z zazdrości
na przedpłociu u Ciebie też mi jeszcze traw brakuje, ale ma bym wysadziła jałowce bo one jak z innej bajki... w zamian np. widziałabym rozplenice. A przy samym plocie miskanty, może gracillimusy ale to niemusowo bo szkoda zasłonic takie piękne ogrodzenie.
lojalna_ 14:12, 17 sie 2015

Ewa777 napisał(a)

Jolu, tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiadomo które zacytować Pokazuj częściej swój ogród, bo piękny jest Co to za śliczne niebieskie na pierwszym zdjęciu?
Tatarak u Ciebie śliczny Dzięki za zdjęcie Ty masz ten bardziej zielony. Dokupiłam go sobie w piątek i teraz mam jeden żółty, a jeden zielony. Nie wiem jeszcze gdzie posadzę. Bardzo miły jest do głaskania

Ewciu tatarak był bardziej zołty ale jest na patelni i wyjasniał 'niebieska to szałwia niestety jednoroczna )) dziekuje za miłe słowo
lojalna_ 14:15, 17 sie 2015

Kuba napisał(a)
Wymuskany masz Jolus ogród aż serce kłuje z zazdrości
na przedpłociu u Ciebie też mi jeszcze traw brakuje, ale ma bym wysadziła jałowce bo one jak z innej bajki... w zamian np. widziałabym rozplenice. A przy samym plocie miskanty, może gracillimusy ale to niemusowo bo szkoda zasłonic takie piękne ogrodzenie.

tam maja byc kamole i ciagle łazikuje tam moj Fidek dlatego te jałowce .....jeszcze sa .....co do wydokich traw to tam odpoadaja ...rozplenice mysłam o nich ale z uwagi ze bedzie jezdziła ta brama to raczej sa za szerokie trawa o srednim wzroscie i sredniowysoka a najlepiej dwa rzedy takich traw .......
14:15, 17 sie 2015
róże, róże ..i jeszcze raz roże posadź

masz dobre kompozycje to i róże ładnie dobierzesz kolorkami.
Karol99 14:17, 17 sie 2015

A czy rozplenice Hameln zabezpieczasz na zimę?