W związku z tym że popełniłam babola z wyliczeniami to okrąg znajduje się niżej niż powinien ( znaczy się jego granica , bo już poczyniłam pierwsze wykopki)
Jak na moje oko to gdzieś tu
witaj, za kilka lat bedziesz miała tam tylko buki pendula wtedy stopniowo wysadzisz wszystok inne. Ostrokrzewy golden gem trudno kupić i jak będzie prawdziwa zima to stracisz przynajmniej część.
Mi się podoba jak jest, wygląda dobrze, cokolwiek tam posadzisz i tak beziesz musiała usuwać ze względu na buki Ale to potrwa 10 i więcej lat pozdro
Dżizas, jaki wyczepisty obrazek tak kcem... czyli ostróżeczki w rożnych kolorach must nabyć... nasiona są do dostania u nas? Czy można sie do ciebie uśmiechać ?
Przepraszam Iza, że u Ciebie piszę, ale mam pytanie do Aprilka. Co tak fajnie kwitnie w tych donicach? Czy to jest hortensja? Jeżeli tak, to co to za odmiana, że już kwitnie?
Podglądam w zachwycie Wasze ogrody i motywuję się zdjęciami do rycia w swoim
różyczki póki kwitną bo przy tej pogodzie nie wiem jak długo
bonica, olivia, princess aleksandra of kent, queen of sweden, lavender ice i praktycznie cały "ogród"
W drodze wyjątku rozumiem wszytko
Choć rabaty faktycznie nie zmierzyłam...No i między ścianą domu, a rabatą jest opaska granitowa.
Mam dodatkowe pytania
- Myślisz że ten najbardziej tylny prostokąt powinien być zaraz przy opasce? Czy między nim, a opaską jeszcze hakone powinna być?
Ma być tak?
Tylko ten najkrótszy bardziej oddalony od tarasu. Bardziej w lewo.