dobra zaczęłam standardowo od wuja googla i jak zobaczyłam głóg to przestałam resztę sprawdzać, jesteś małpa
muszę sie opanować i powtarzać sobie jak mantre: jestem silna, mam małą działkę, dwójkę dzieci na utrzymaniu, permanentnie nie mam sie w co ubrać - nie będę oglądać więcej drzew!
cześć Agata w fajnej miejscowości mieszkasz
zaraz lecę do Ciebie czytać
powiem Ci ze do tej pory miałam pewna listę pewniaków jesli chodzi o drzewa, ale teraz dziewczyny podsunęły mi kolejne perełki i chyba zacznę planować krajobraz za ogrodzeniem bo ogród nie z gumy niestety
Tak tak, oczywiście ... I nie zapominaj o jarzębinkach ktore tez są piękne ze swoimi koralikami
A glog paul scarket ? A jablonka royality albo wisnia kiku-shidare-zakura ?
Ale przy tarasie dałabym brzozy azurowe
Gorzej chyba jest z tymi złotymi odmianami. Mam nadzieję że z tym czerwonym nie będzie tak źle bo on będzie u mnie na pewno i mam nadzieję że na długo.
Witaj Aneczko
fajnie że zaglądasz, ja tez bywam u ciebie choc nic nie piszę.....bo u ciebie dużo sie dzieje i duzo dyskusji a ja a planowaniu ogrodu sie nie znam....sama mam misz masz
Buziaki!
może i tak ale ja w okolicy u siebie nie widziałem zresztą nie robię ogrodu dla kogoś a dla siebie i jak ładne zestawienie to czemu u siebie nie spróbować