Aniu ja kupowałam kompost na sanitariuszek. napewno bardziej się opłaca przyjechać z przyczepką, może rano by ja tam zostawiał a na powrocie zabrał razem z kompostem?
u mnie też mialam wrażenie że słaba gleba to najpierw polalismy humusem, potem cienka warstwa kompostu i posialismy. teraz będzie pierwsze nawożenie
zastanawiałam się już nad tym, to samo mam z różami na altanie, przecież serby kiedyś urosną..
ale mam nadzieję ze wystarczy im słońce z boku czyli wschodnie i zachodnie..
Aniu w piątek i sobotę niestety pracuję, ale w niedzielę tak jedziemy w niedzielę rano na działkę, już nie mogę się doczekać
bardzo jestem ciekawa Twojej trawy pampasowej! a jaki kolorek posiałaś?
a poza tym ważne że już Ci się pokazały obie,co dzień 5% i zaraz będzie stówka teraz już z górki
nie byłam na podwórku i jeszcze się zastanawiam czy on się zmieści.
Piszą że korona to jakieś 5 m będzie. Czyli od tujek ze 3 metry trzeba odsunąć. Muszę z miarką w teren się udać
Hameln nie siałem ale ona raczej długo będzie wschodzić Dorze zrobiłaś Brawo TY
Moją sieję dość późno bo rośnie jak na sterydach ale ona jest jednoroczna
nowy pomysł mam
skoro Marta jazzy zaproponowała brzozy na prawo do altany to moze przy tarasie aby się wysłonic od słońca posadzę grujeczniki? miały być brzozy wielopienne. a w nogi jakaś brązowa trawka.
tu z prawej na dole, taka rabata narożna
jak myszkę nową kupię to wprowadzę wszystkie zmiany Makao i jazzy
oo to dumna mama jesteś, bardzo fajnie
zdradź sekret jak wychować takie pilne skarby
moja starsza 4latka ma według mnie problemy z koncentracją, oszołom straszny. niewiem czy to wiek taki i potem wyrośnie czy już taki charakterek i raczej razem z nią nad lekcjami będę siedzieć