Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 10:46, 18 lut 2016

ag_zie napisał(a)
Ja zielona jestem ale czy te grujeczniki nie zacienią Ci za bardzo róż przy tarasie?

zastanawiałam się już nad tym, to samo mam z różami na altanie, przecież serby kiedyś urosną..
ale mam nadzieję ze wystarczy im słońce z boku czyli wschodnie i zachodnie..
Filemon24 12:20, 18 lut 2016

nie będzie zbyt przekombinowane z tymi grujecznikami? ewentualnie widziałabym tam coś z kulistą koroną np klony szczepione crimson king
anna_t 12:32, 18 lut 2016

boję sie klonow bo kiepską opinię maja, nawet mojej pani ze szkółki. a czemu sądzisz że przekombinowane? za kolorowe?
kasja83 12:53, 18 lut 2016

Witaj,
wpadłam z rewizytą, niestety jestem w pracy, więc w przerwie obejrzałam tylko pierwsze strony wątku.Ale już na wstępie chciałam Ci napisać, ze ogromnie podoba mi się Twój dom-po pierwsze fakt, że jest parterowy(mój chochoł wysoki niestety teraz miałby z 5 metrów mniej:-, a pod drugie masz duże przeszklenia i tutaj też żałuję, ze nie zafundowałam sobie takich pięknych dużych okien.
Mam także pytanie dot. bramy wjazdowej-możesz mi skrobnąć z jakich profili jest ta brama i jaki jest między nimi odstęp?Będę robiła coś podobnego,ale chcę trochę rzadszy rozstaw profili i chciałam się upewnić w tej kwestii.
anna_t 13:41, 18 lut 2016

hej Kasiu
dom to spełnienie moim marzeń, zawsze podobały mi się parterowe, a i ze względów praktycznych taki chcieliśmy bo wiadomo coraz młodsi nie jesteśmy
okna fajne duże, bardzo widno w salonie, teraz bym też w sypialniach zrobiła do ziemi
o profil bramy zapytam teścia bo to on ją robił, wyskoczyłabym zerknąć ale leje u mnie strasznie...
ren133 13:56, 18 lut 2016

anna_t napisał(a)
oo to dumna mama jesteś, bardzo fajnie
zdradź sekret jak wychować takie pilne skarby
moja starsza 4latka ma według mnie problemy z koncentracją, oszołom straszny. niewiem czy to wiek taki i potem wyrośnie czy już taki charakterek i raczej razem z nią nad lekcjami będę siedzieć

Mój syn miał podobnie i ... nie wyrósł z tego

Ps A tak w ogóle to po kim to córka ma?
ren133 14:00, 18 lut 2016

anna_t napisał(a)
boję sie klonow bo kiepską opinię maja, nawet mojej pani ze szkółki. a czemu sądzisz że przekombinowane? za kolorowe?

A z jakiej szkółki masz tą panią?
jankosia 14:02, 18 lut 2016

Nie bój się klonów. Dlaczego miałabyś się bać? Te wszystkie palmowe czy japońce to trzeba bardzo ostrożnie dobierać, to prawda, ale jest cała masa innego dobra w tym rodzaju. Powiedz tylko jaki chcesz żeby był a ja Ci coś podsunę Klony są najpiękniejsze
jankosia 14:05, 18 lut 2016

Nie pozwolę obrażać klonów!
anna_t 14:07, 18 lut 2016

ren133 napisał(a)

Mój syn miał podobnie i ... nie wyrósł z tego

Ps A tak w ogóle to po kim to córka ma?

no to mnie pocieszyłaś
hmm po kim to ma...po teściowej z alergią