Polinko O tym czyszczeniu dowiedziałam się od Ciebie rok temu To prawda, że są dużo ciekawsze zajęcia w ogrodzie ale mam wrażenie,że takie oczyszczone tuje lepiej rosną, mają więcej wewnętrznych przyrostów i większe szanse na uniknięcie chorób ... no i oczywiście lepiej wyglądają Ja czyszczę tylko wiosną ... a kiedy jest ten drugi raz w sezonie?
No napewno etapami.tu nawet etapy nie beda tanie drzewa maja jednak pierszenstwo by juz rosly. No i transport ma tu znaczenie bo lepiej samemu odebrac niz zwiekszac koszty przesylka.macham
Asiu
Ja kupiłabym większe i podzieliła Przecież można obsadzić rabaty etapami ... bo wydać tyle kasy na same trawki, które wkrótce będziesz musiała dzielić ... to byłoby szkoda ... przecież jeszcze drzewa musisz kupić
Pozdrawiam niedzielnie
Dziewczyny przepraszam Was bardzo, ale wczoraj padłam
Butlę napełniam różnie, o różnych porach roku, najczęściej w czerwcu lub lipcu. Wszystko zależy od cen gazu, a wtedy zwykle najtańszy Kamilo, ja nie mam dobrych doświadczeń z nimi, jacyś tacy mało ostrożni są.
Dominika, jeszcze szczerze mówiąc nie wiem. A może zrobić tylko ten kąt, tak jak miałam na początku zrobić? Choć te dwa drzewa wzdłuż chodnika mi się podobają bardzo
Pewnie mogą, ale oni jacyś mało rozgarnięci są. Ostatnio mieli do mnie przyjechać w piątek, przyjechali w czwartek, jak odkurzałam i nie słyszałam, że się w ogóle coś dzieje, napełnili mi zbiornik i dzwonili do mojego sąsiada, żeby ten do mnie zadzwonił, że oni są A wystarczyło nacisnąć dzwonek przy drzwiach
Mirelka, mi szczerze mówiąc to też się tak szeroko nie widzi